Cadde Tuba Ünsal'dan eski kiracısı Pucca'ya: 'Evimi mahvetti' demek az kalır!

Tuba Ünsal'dan eski kiracısı Pucca'ya: 'Evimi mahvetti' demek az kalır!

12.02.2024 - 10:00 | Son Güncellenme:

Jale Tuncer' isimli ev sahibi, Selen Pınar Işık'ın (Pucca) ilk bir yıl kirayı eksik veya geç yatırdığını, 16 aydır da kira ödemediğini ve eve zarar verdiğini iddia etmişti. Oyuncu Tuba Ünsal, Pucca'nın kirasını ödemediğini iddia eden ev sahibine sosyal medya hesabından destek verdi. Pucca ise Tuba Ünsal’ın iddiasına yanıt verdi.

Tuba Ünsaldan eski kiracısı Puccaya: Evimi mahvetti demek az kalır

'Pucca' olarak bilinen Selen Pınar Işık, ev sahibiyle mahkemelik oldu. Işık'ın ev sahibi olduğunu söyleyen Jale Tuncer, sosyal medya fenomeninin 16 aydır kira ödemediğini iddia etti.

Haberin Devamı

"İYİLİKTEN MARAZ DOĞDU"

Pucca'nın 2,5 yıldır evinde kiracı olarak oturduğunu söyleyen Jale Tuncer, "İyilikten maraz doğdu" diyerek; 'Pucca'nın, ilk bir yıl kirayı eksik veya geç yatırdığını, 16 aydır da kira ödemediğini ve eve zarar verdiğini iddia etti. Dava açtığını ve 12 aydır mahkeme sürecinin devam ettiğini ifade eden Tuncer, evin Nişantaşı'nda 3+1 olduğunu ve kiranın 2023'te 10.500 olduğunu sözlerine ekledi.

Tuba Ünsaldan eski kiracısı Puccaya: Evimi mahvetti demek az kalır

"ZOR DURUMDAN GEÇİYORUZ"

'Pucca' ise hakkındaki iddialara karşı sessizliğini bozdu ve kirasını ödemekte zorlandığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

Yaklaşık 1,5 yıldır ekonomik olarak ben değil, ülke olarak zor durumdan geçiyoruz. Hem ev sahipleri hem de kiracılar mağdur. Evet ben de kiramı ödemekte zorluk yaşıyorum milyonlarca insan gibi. Yaşadığım zorlu süreçleri beni takip edenler zaten biliyorlar. Oğlumun başına gelen talihsiz kaza üzerinden kendi yaşadığım ekonomik zorlukların arkasına sığınmak istemiyorum ama zor günlerdi. Tek başıma bunların altından kalkmaya çalışıyorum tökezlesem bile. Süreç mahkemeye taşındığı vakit tek olmadığımı, milyonların aynı sorunları yaşadığını gördüm.

"EVİ BOŞALTIYORUZ, MAHKEME DEVAM EDİYOR"

"Zaten evi boşaltma sürecinde olduğum ve davanın devam ettiği yasal süreçte neden magazin sayfalarında olduğumu anlamış değilim. Haber kanallarının röportaj taleplerini kabul etmiyorum. Oğlum 6 yaşındaki ve zaten yeterince zor günler geçirdik daha fazla psikolojimizin bozulmasına izin vermeyeceğim. Mahkeme sürecimiz devam ediyor. Sizi meşgul ettiğim için kendi adıma özür dilerim."

Tuba Ünsaldan eski kiracısı Puccaya: Evimi mahvetti demek az kalır

Haberin Devamı

"BENİM EVİMDE KİRACIYDI"

Ev sahibi-kiracı tartışmasına oyuncu Tuba Ünsal da dahil oldu. Pucca’nın eski ev sahibi olan Ünsal, Instagram sayfasından Jale Tuncer’e destek verdi:

Burada sessiz kalsam haksızlık olacak. Pucca’nın ev sahibiyle davalık olduğu haberlerini gördüm, aylardır kira ödemiyormuş, sonra dava eden ev sahibine hakaretler etmiş. Yıllarca benim evimde kiracımdı Pucca/Pınar. Evimi mahvetti demek az kalır sanırım yaşadığı tüm travmaların cezasını eve kesti o kadar kötüydü durum. Aylarca kira ödemedi, haber bile vermeden evi boşalttı. O zaman bu konunun konuşulmasını istemediğim için sustum sanki tacize uğrayan kadının kendini suçlu hissetmesi gibi... Bugün haberleri görünce yazmak istedim…

Tuba Ünsaldan eski kiracısı Puccaya: Evimi mahvetti demek az kalır

"AĞRIMAYAN KEMİĞİM KALMAMIŞTI"

Selen Pınar Işık, oyuncu Tuba Ünsal’ın iddialarına cevap verdi: Aaaaa! yeter iyice vurun abalıya yaptınız! Yıllarca oturmuşum yalanını geçtim, zaten o evde hamile kaldım, son üç ayında da taşındım. Hamileliğim yıllarca sürecek değil herhalde. Çıkacağımız tarihi de söyledik kendisi bizden sözleşme bitimine kadarını istedi. Depozitoya sayıldı. Çıkma nedenimiz de ev rutubet içindeydi ve ağrımayan kemiğim kalmamıştı. Köpeklerimizden de herkes şikayetçiydi. Bir de neden sadece ben? kusura bakmayın da ben tek başıma mı yaşadım? oh ne güzel ya partilerinize çağırıp, paylaşım isterken bu konu yoktu da şimdi mi geldi aklınıza. Bin tane derdim var başımda, sessiz kalmamın bir nedeni var elbet… onu da günü gelince öğreneceksiniz ama zorluyorsunuz artık. Ben bugünleri de atlatırım ama emin olun. Bir de madem bu kadar muzdaribtiniz o halde yasal hakkınızı kullansaydınız, varsa öyle bir hak iddianız yine kullanabilirsiniz, çünkü ben yasal haklarımı hepinize karşı sonuna kadar kullanacağım emin olun!

Tuba Ünsaldan eski kiracısı Puccaya: Evimi mahvetti demek az kalır