Cadde Tuba Ünsal'ın eski sevgilisi Serdar Turan'ın eşinden 'zina' davası!

Tuba Ünsal'ın eski sevgilisi Serdar Turan'ın eşinden 'zina' davası!

07.11.2023 - 10:28 | Son Güncellenme:

Bir dönem Elisabeth Mas Vall ile evli olan Caner Karaloğlu ile aşk yaşamasıyla gündeme gelen ünlü model ve oyuncu Tuba Ünsal, son olarak Çılga Turan ile evli Serdar Turan'la aşk yaşamaya başlamıştı. Serdar Turan, 4 senelik eşi Çılga Turan’a boşanma davası açtı. Çılga Turan’dan karşı hamle gecikmedi.

Tuba Ünsalın eski sevgilisi Serdar Turanın eşinden zina davası

Tuba Ünsal, Elisabeth Mas Vall ile evliyken Caner Karaloğlu ile aşk yaşamış ve iki kadın bu sebeple gerilerek kavga etmişti. Öyle ki ikili bir mekanda ettikleri kavgadan sonra davalık olmuştu. Ünsal kısa süre sonra Caner Karaloğlu ile ayrılmıştı. Tuba Ünsal, bu olaylarla ilgili sorulan; "Yuva yıkan kadın oldun mu?" sorusuna ağlayarak şu yanıtı vermişti:

Haberin Devamı

Asla. Çok da korkarım bildiğim kadarıyla... O kadar girmek istemediğim bir alan ki... Ne konuşsam boş kalır, benim içim çok rahat! Kimsenin kocasını elinden almadım. Böyle olmasaydı mahkemeler ceza verirdi. Davalar geri çekilmezdi. Yalan söylüyor olsaydım çok daha pür pak çıkabilirdim. Bana sorduklarında da yalan söylemedim, 'tanıyorum' dedim. O yüzden bunlara girmek istemiyorum.

Tuba Ünsalın eski sevgilisi Serdar Turanın eşinden zina davası

4 YILLIK EŞİNE BOŞANMA DAVASI AÇTI

Ünsal, son olarak Serdar Turan ile aşk yaşamıştı. Tuba Ünsal ve Serdar Turan’ın bir süre önce ayrıldığı iddia edildi. Turan, 4 yıllık eşi grafik tasarımcısı Çılga Turan’a İstanbul Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı.

Tuba Ünsalın eski sevgilisi Serdar Turanın eşinden zina davası

"ORTAK HAYAT SÜRMELERİ MÜMKÜN DEĞİLDİR"

Eşinin Amerika’da, kendisinin Türkiye’de yaşadığını ve bu süreçte çok yıprandığını ileri süren Turan, aralarında mizaç uyumsuzluğu olduğunu söyledi. Turan’ın avukatı dilekçede şunları belirtti:

Müvekkil ile eşi 2022 Ocak ayından beri ayrı yaşamaktadır. Her iki taraf için de evlilik birliğinin devamı ve ortak hayat sürmeleri mümkün değildir. Boşanmalarına karar verilmesini istiyoruz.

Tuba Ünsalın eski sevgilisi Serdar Turanın eşinden zina davası

ZİNA DAVASI AÇTI

‘Zina’ nedeniyle karşı dava açan Çılga Turan ise eşinin kendisini Tuba Ünsal ile aldattığını öne sürdü. Turan, Ünsal’ın sosyal medyada eşiyle birliktelik yaşadığına ilişkin fotoğraf paylaştığını, bu durumun bir kadın olarak kendisini yıprattığını ileri sürdü. Mahkeme, boşanma davasını tek bir dosyada birleşerek devam etmesine karar verdi.

Haberin Devamı