Cadde Tuğba Altıntop: 8 imam nikâhı, 1 resmi nikâh kıydım

Tuğba Altıntop: 8 imam nikâhı, 1 resmi nikâh kıydım

03.02.2023 - 09:54 | Son Güncellenme:

1996 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen, bir dönem kariyerine müzik alanında devam eden eski manken ve sunucu Tuğba Altıntop'un, Rafet El Roman’la evliliğinden Su ve Şevval adında iki kızı bulunuyor. Altıntop, katıldığı programda yaptığı imam nikâhı açıklamasıyla dikkat çekti.

Tuğba Altıntop: 8 imam nikâhı, 1 resmi nikâh kıydım

Tuğba Altıntop, Ensonhaber’in YouTube kanalında İlker Koç’un sorularını cevapladı. 1996 yılında nikâh masasına oturduğu şarkıcı Rafet El Roman ile 2003'te olaylı şekilde yollarını ayıran Altıntop, evlilik hayatına dair çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

Haberin Devamı

"9 KERE EVLENDİM"

Eski Türkiye güzeli, “Resmi evlilik yapmadan imam nikâhın oldu mu?” sorusuna şu cevabı verdi:

Kesinlikle imam nikâhı yaparım, yaptırırım da. Benim için şarttır. 7 kocalı Hürmüz’den fazlayım. 8 imam nikâhı, 1 resmi nikâh kıydım. Baktım olmadı hemen ayrıldım. Mehir almadım. Rafet'te de mehir vardı. Hiç birisinden mehir almadım. Ben yeter ki boşanayım derdindeyim. Rafet dışındakileri tanımıyorsunuz. 2.5 yıl, 3 yıl, 2 yıl, 1 hafta, 10 gün süren de oldu.

Tuğba Altıntop: 8 imam nikâhı, 1 resmi nikâh kıydım

YENİDEN EVLENMEK İSTİYOR

Altıntop, yeniden evlenmek istediğini belirterek, "Allah izin verirse tabii ki resmi ve imam nikâh olmak kaydıyla aklımdaki kişiyle evlenirim” ifadelerini kullandı.

Tuğba Altıntop: 8 imam nikâhı, 1 resmi nikâh kıydım

"BOŞANIRKEN 'KIZLARINI SATTI' DİYE MANŞET ATILDI"

46 yaşındaki ünlü isim, “Rafet’ten boşanırken 20 bin TL tazminat aldım. O zaman ‘Bu parayı da istemiyorum’ dedim. Çünkü velayetleri verdiğim için bir kızıma 10, öbürüne de 10 şeklinde yorumlanacaktı. ‘Kızlarını sattı diye manşet atılacak’ dedim. Gerçekten de öyle manşetler atılmıştı. Para ikili ilişkilerde hoş olmayan bir mevzu” dedi.