Cadde 'Türkiye'nin George Clooney'siyim' demişti! Yüzünü gerdiren Cenk Eren son halini paylaştı

'Türkiye'nin George Clooney'siyim' demişti! Yüzünü gerdiren Cenk Eren son halini paylaştı

07.04.2024 - 09:54 | Son Güncellenme:

Yüz gerdirme operasyonu yaptıran Cenk Eren (58), operasyon sonrası bantlı yüzünü takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü şarkıcı, günler sonra yüzünün son halini de sosyal medyada yayınladı. Cenk Eren'e takipçilerinden yorum yağdı.

Türkiyenin George Clooneysiyim demişti Yüzünü gerdiren Cenk Eren son halini paylaştı

Cenk Eren, bir süredir ortalıklarda görünmüyordu. Estetik yaptıran ünlüler kervanına katılan 58 yaşındaki şarkıcının, iyileşme sürecinde basına görüntü vermediği ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Geniş bir hayran kitlesine sahip şarkıcının, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafı çok konuşulmuştu. Değişimiyle dikkat çeken Cenk Eren'in, yüz gerdirme operasyonuna ödediği fiyat ise dudak uçuklatmıştı.

"SORUP DURUYORDUNUZ"

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Cenk Eren, geçirdiği operasyonun ardından yayınladığı kareye, "Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz" notunu düşmüştü.

1 MİLYON TL!

Cenk Eren'in geçirdiği operasyonun fiyatı ortaya çıktı. Gazeteci Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; ünlü isim, derin yüz germe, çene ucuna ve bütün boyun bölgesini gerdirmek için 800 bin ile 1 milyon TL arasında ödeme yaptı.

SON HALİ ŞAŞIRTTI

Cenk Eren ameliyat ödemlerinden kurtuldu ve son halini paylaştı. Ünlü ismin yeni haline sevenlerinden: 'Ödemli hali korkunçtu ama şu an iyi', 'Gayet iyi görünüyorsunuz', 'Doktorunuz kim?', 'Başarılı bir operasyon olmuş' gibi yorumlar geldi.

Haberin Devamı

İşte Cenk Eren'in son hali...

Türkiyenin George Clooneysiyim demişti Yüzünü gerdiren Cenk Eren son halini paylaştı