Cadde Türkücü Ceylan'ı yıkan ölüm haberi!

Türkücü Ceylan'ı yıkan ölüm haberi!

12.07.2022 - 12:37 | Son Güncellenme:

Ceylan, Aralık 2019'da da yeğeni Nazlıcan'ın ölümüyle sarsılmıştı. Geçtiğimiz yıl da babasının vefatıyla sarsılan Ceylan, aldığı ölüm haberiyle yıkıldı. Acı haberi Alişan, sosyal medya hesabından duyurdu. Ceylan da ardından kendi hesabından paylaşım yaptı.

Türkücü Ceylanı yıkan ölüm haberi

Türkücü Ceylan, Aralık 2019'da yeğeni Nazlıcan Arkan'ın ölümüyle sarsılmıştı. Arkan, 2018 yılının aralık ayında rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Pankreas iltihabı teşhisi konulan Nazlıcan yoğun bakıma alınmıştı. Ceylan, Instagram sayfasından açıklama yaparak yeğeni için dua istemişti. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Nazlıcan Arkan 2019 yılında 25 yaşındayken hayatını kaybetmişti.

Türkücü Ceylanı yıkan ölüm haberi

Haberin Devamı

Yeğeninin cenazesinde konuşan Ceylan ise gözyaşlarını tutamayarak “Analar varken çocuklar ölmemeli. Biz ölecektik, oraya girecektik yavrum Nazlıcan. Herkes namaza gitsin lütfen" demişti.

"MELEK OLDUN NAZLICAN'IM"

Yeğeni Nazlıcan'ı ölüm yıl dönümünde anan Ceylan, yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırdı. Ceylan, paylaşımında "Sensiz geçen bir yıl boyunca bize hiç güneş doğmadı teyzem. Yüreğimin sızısı en büyük yaram Nazlıcan'ım kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim. Tarifi imkansız bir acı, ateş içinde gün geçtikçe daha da büyüyor. Mekanın cennet olsun, nur içinde uyu nazlı kızım" dedi.

Türkücü Ceylanı yıkan ölüm haberi

Ünlü şarkıcı yeğeninin birkaç pozunu, "Ellerimizden kayıp gittin melek oldun Nazlıcan'ım" notuyla paylaştı.

Türkücü Ceylanı yıkan ölüm haberi

Haberin Devamı

NAZLICAN ARKAN KİMDİR?

Ceylan'ın yeğeni olan Nazlıcan Arkan, 1993 İstanbul doğumlu. İşte Benim Stilim'de 7. Sezon yarışmacısı olan Nazlıcan Arkan, üniversite mezunu. Bir bankada görev yapan Arkan, yarışma günlerinde modaya ve giyime olan tutkusundan bahsetmişti.

"CANIM BABAMIZI KAYBETTİK"

Geçtiğimiz yıl ise şarkıcının babası Ahmet Avcı, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmişti. Ünlü türkücü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Canımız babamızı kaybettik' ifadelerini kullandı.

Türkücü Ceylanı yıkan ölüm haberi

ABLASI HAYATINI KAYBETTİ

Geçtiğimiz yıl babasının vefatıyla sarsılan Ceylan, bu kez de ablası Nalan Avcı'nın ölümüyle yıkıldı. Ünlü türkücü Ceylan'ın ablası Nalan Avcı vefat etti. Bir süredir kanser tedavisi gören Avcı'nın ölüm haberini Alişan duyurdu.

Türkücü Ceylanı yıkan ölüm haberi

ALİŞAN DUYURDU 

Alişan, yaptığı açıklamada, "Allah sabırlar versin. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun. Ceylan'ımın ablası Nalan Avcı hakkın rahmetine kavuştu. Ailesine ve sevenelrini baş sağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Türkücü Ceylanı yıkan ölüm haberi

Türkücü Ceylan da kendi sosyal medya hesabından acı haberi duyurarak şunları söyledi:

"Canımız kıymetlimiz ablamız Nalan Avcı Hakk'ın rahmetine kavuştu. Acımız çok büyük... Cenazesi yarın öğle namazına müteakip Levent Camii'nden kaldırılacak, Kilyos Mezarlığı'na defnedilecektir."

Türkücü Ceylanı yıkan ölüm haberi