Cadde Turnuva heyecanı

Turnuva heyecanı

31.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Golf tutkunları Kemer Country Golf Kulübü’nde düzenlenen Porto Montenegro Cup Turnuvası’nda bir araya geldi. Cemiyet hayatını bir araya getiren turnuva, kıyasıya yarışlara sahne oldu

Turnuva heyecanı

SEÇKİN ŞENVARDAR - Kemer Country Golf Kulübü’nde düzenlenen Porto Montenegro Cup Turnuvası, golf tutkunlarını bir araya getirdi. 28-29 Mayıs tarihlerinde düzenlenen golf turnuvasının birinci gününde İstanbul Kemer Country Golf Club’da bir araya gelen sporseverler kıyasıya yarıştı.

Haberin Devamı

Turnuva heyecanı

İş ve spor dünyasından tanınmış simaları buluşturan turnuvanın ilk günü ‘Junior 18 Çukur ve Akademi Oyuncu Kategorileri’ sporcuları yarıştı. Junior 18 Çukur kazananı Arda Gülveren olurken, Junior Academy kazananı Emin Zülfikari oldu. Ladies Cat A kategorisinde birinci olan Nursel Çökelek ödülünü Kemer Country Club Kadınlar Kaptanı Çağla Metin’in elinden alırken, Men’s Cat A kategorisinde birinci olan Baha Telli ödülünü Kemer Country Golf Kulübü kaptanı Erdem Kıramer ’in elinden aldı. Turnuva Gross ödülünün sahibi Turgay Akbal’a ödülünü Porto Montenegro Direktörü Predrag Lekovic verdi.

Turnuva heyecanı

Turnuva heyecanı