Cadde Ulan İstanbul 36. Bölüm fragmanında güldüren sahne-izle

Ulan İstanbul 36. Bölüm fragmanında güldüren sahne-izle

27.02.2015 - 14:41 | Son Güncellenme:

Yeni bölümleri ile internet üzerinden yayınlanmaya başlayan Ulan İstanbul'da heyecan devam ediyor. Pazartesi akşamı 36. bölüm ile yayınlanacak olan Ulan İstanbul'da neler olacak merak konusu. Ulan İstanbul 36. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.

Ulan İstanbul 36. Bölüm fragmanında güldüren sahne-izle

Kanal D’nin başrollerini; Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun,

Haberin Devamı

Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay’ın paylaştıkları, ekranda olduğu dönemde izleyicisini ekrana kilitleyen, internet ve sosyal medyada çok ses getiren dizisi “Ulan İstanbul” bundan böyle internet üzerinden sevenleri ile buluşuyor. Dizinin bu bölümünde ekip, ilk defa hırsızlık yapmadan para kazanmaya çalışıyor.

Mühürlenen Çin Lokantasını yeniden açtırmak için ekibin 8500 TL’ye ihtiyacı vardır. Gereken parayı toplamak için harekete geçen ekip, Ceyhun’a verdikleri sözden dolayı bu sefer çalmadan kazanmayı denerler. Herkes kendine bir iş bulup, çalışmaya başlar. Ancak iş hayatı, düşündükleri kadar kolay değildir.

Haberin Devamı

Bu sırada mahallede seçim hareketliliği tüm hızıyla devam eder. Hayati’nin sünnetsiz olduğu haberi gerçek dışı olsa da bütün mahalleye yayılır. Yanlış anlaşılmaya bir son vermek isteyen Hayati, Nevizadeler’in kapısını çalar. Ekipten sahte bir sünnet töreni için yardım ister. Tabii bununda bir karşılığı vardır.

Emniyette Ceyhun’dan boşalan koltuğa Esra getirilir. Firuz, kirli oyunlarına devam ederken ekibin hayatını da büyük bir tehlikeye atar.

Yapım : D Yapım

Yapımcı : E. Ayşe Durmaz

Uygulayıcı Yapımcı : Ayşıl Tay

Yönetmen : Murat Onbul

Senaryo : Uğraş Güneş

Görüntü Yönetmeni : Serdar Ünlütürk

Sanat Yönetmeni : Murat Güney

Müzik : Atakan Ilgazdağ

Oyuncular : Uğur Polat (Kandemir), Şebnem Bozoklu (Yaren), Salih Bademci (Ceyhun), Sevtap Özaltun (Derya), Erkan Kolçak Köstendil (Karlos), Kaan Yıldırım (Ferdi), Caner Özyurtlu (Bahadır), Zeynep Kankonde (Şehriban), Beyti Engin (Hayati), Gökhan Niğdeli (Muhtar), Demet Gül (Maşuka), Bahadır Hakim (Shan Li), Ayta Sözeri (Umay), Can Bartu Aslan (Gıyas) ve Emre Kınay (Firuz) ve Zihni Göktay (Servet)

Haberin Devamı

Yayın Tarihi : 02 Mart Pazartesi/2015

Yayın Saati :20.00

ULAN İSTANBUL 36. BÖLÜM FRAGMANI

Yazarlar