Cadde Ulan İstanbul 37. Bölüm nefes kesti - izle

Ulan İstanbul 37. Bölüm nefes kesti - izle

10.03.2015 - 11:42 | Son Güncellenme:

İnternet üzerinde yayınlanan dizi Ulan İstanbul 37. bölüm ile dün akşam izleyicisiyle buluştu. Nefes kesen son bölümü yine ekrana kilitledi. Dizide bu hafta Ekip, konakta çıkan yangını ucuz atlattı. İşte Ulan İstanbul 37. son bölümü ve dahası...

Ulan İstanbul 37. Bölüm nefes kesti - izle

Ulan İstanbul 37. Bölüm dün akşam yayınlandı. Son bölüm yalnızca kanald.com.tr'de yayınlanmaktadır. Ayrıca bölümleri izlemek için satın almalısınız. İster Kredi Kartı, ister cep telefonunuzdan SMS ile satın alabilirsiniz. Peki Ulan İstanbul son bölümünde neler oldu? 37. bölümde seyirciyi nasıl bir sürpriz bekliyordu? İşte o detaylar...

Ekip, Firuz’ la ortak çalışan gazeteci Jülide Sarı’nın peşine düşüyor.

Haberin Devamı

Ekip, konakta çıkan yangını ucuz atlatır. Görevliler, evde kaçak elektrik kullanıldığı ve güvenli olmadığı bahanesiyle bir mühür de konağa vururlar. Evlerinin kapılarına kilit vurulmasını engellemeye çalışan ekibi sakinleştirmek kolay olmaz.

Kandemir ve çetesi, çok geçmeden tüm bu olanların arkasında yine Firuz’un olduğunu fark eder. Operasyonlarına hız veren ekip, sıradaki hedefi gazeteci Jülide Sarı’ya kitlenir. Jülide, Firuz’la ortak çalışan, mesleğini kötüye kullanan bir gazetecidir.

Esra, Nevizadeler’i takibe devam eder. Nevizadeler’in hırsızlık yapmadan para kazanmaya çalıştıklarını gören Esra’nın kafası karışsa da, Firuz’dan gelen mesajla işlerin yönü değişir. Emniyete oğlunu göremeye giden Şehriban’ın karşısına ise Ceyhun yerine Esra çıkar.


Haberin Devamı

Yapım : D Yapım

Yapımcı : E. Ayşe Durmaz

Uygulayıcı Yapımcı : Ayşıl Tay

Yönetmen : Murat Onbul

Senaryo : Uğraş Güneş

Görüntü Yönetmeni : Serdar Ünlütürk

Sanat Yönetmeni : Murat Güney

Müzik : Atakan Ilgazdağ

Oyuncular : Uğur Polat (Kandemir), Şebnem Bozoklu (Yaren), Salih Bademci (Ceyhun), Sevtap Özaltun (Derya), Erkan Kolçak Köstendil (Karlos), Kaan Yıldırım (Ferdi), Caner Özyurtlu (Bahadır), Zeynep Kankonde (Şehriban), Beyti Engin (Hayati), Gökhan Niğdeli (Muhtar), Demet Gül (Maşuka), Bahadır Hakim (Shan Li), Ayta Sözeri (Umay), Can Bartu Aslan (Gıyas) ve Emre Kınay (Firuz) ve Zihni Göktay (Servet)