Cadde Ulan İstanbul son bölümünde Nevizadeler hapiste

Ulan İstanbul son bölümünde Nevizadeler hapiste

12.01.2015 - 16:10 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında ekrana gelen Ulan İstanbul dizisi yep yeni bir bölümle izleyicisiyle buluştu. Ceyhun yüzünden hapse düşen Nevizadeler'e ne oldu? Ulan İstanbul son bölüm detayları haberimizde...

Ulan İstanbul son bölümünde Nevizadeler hapiste

Ulan İstanbul'da bu hafta neler oldu? Nevizadeler'in hapiste geçirdikleri süre zarfı içinde kendilerini ele verdiklerine dair akıllarında tek bir isim vardır: "Ceyhun!" Gerçekleri fark eden ekip, neye uğradığını şaşırdı... Nevizadeler bir polis ekibi tarafından yakalanmıştı. En büyük soru ise onların Ceyhun'un yakalayıp yakalatmadığı merak edildi.

Nevizadeler'in hapiste geçirdikleri süre zarfı içinde kendilerini ele verdiklerine dair akıllarında tek bir isim vardır: "Ceyhun!" Gerçekleri fark eden ekip, neye uğradığını şaşırdı...

Yeni bir hayata başlamak üzere yolan çıkan ekip, polis baskınıyla neye uğradığını şaşırır. Bir anda kendilerini demir parmaklıklar arkasında bulan Kandemir ve çetesi, karşı karşıya oldukları suçlamayı bilmeden beklemeye başlarlar. Bütün umutları yerle bir olan ekip, içine düştükleri durumdan kurtulabilmenin yollarını ararlarken karşılarına hiç beklenmedik bir şekilde Firuz çıkar.

Eli boş gelmeyen Firuz’un, Nevizadelere kaderlerini değiştirecek bir teklifi vardır. Bodrum’a dönen Derya önce Ferdi’ye ardından tüm ekibe ulaşamayınca içine bir kurt düşer. Son çare Tuncer’i arar. Derya’nın telefonuyla Tuncer’de bir taraftan ekibi aramaya başlar. Nevizadeler’in ortada olmayışı mahallede de büyük bir merak uyandırır. Şehriban avukatla konuşmasına rağmen kafasındaki soru işaretlerine engel olamaz. Ve sonunda Ceyhun’a bombayı patlatır. Hem içinde bulundukları durumdan hem de Firuz’dan kurtulmak için harekete geçen ekip büyük bir sürprizle karşı karşıya kalır.

Ulan İstanbul'un Set Aşkı Gerçek Oldu

'Ulan İstanbul' dizisine konuk oyuncu olarak dahil olan Ezgi Eyüboğlu, dizinin 'Ferdi'si Kaan Yıldırım'la daha önce bir kaç kez görüntülenmişti. Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım aşk mı yaşıyor? diye magazin gündemine düşen çif bugün aşklarını ilan ettiler...

Haberin Devamı

'Ulan İstanbul' dizisiyle yıldızı parlayan Kaan Yıldırım ile dizide konuk oyuncu olarak yer alan Muhteşem Yüzyıl'ın Aybige Hatunu Ezgi Eyüboğlu aşklarını ilan etti.

Son dönemin en sevilen dizilerinden 'Ulan İstanbul'la bir anda yıldızı parlayan Kaan Yıldırım ile Muhteşem Yıldız dizisiyle ünlenen, Ulan İstanbul dizisinde de konuk oyuncu olarak yer alan Ezgi Eyüboğlu sonunda aşklarını ilan etti.

Çift, birlikte çıktıkları Amsterdam tatilinden fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.

Ezgi Eyüboğlu, Melisa Sözen'in eski eşi Ali Yücesoy'dan geçen yaz ayrılmıştı. Eyüboğlu, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Aybige Hatun rolüyle akıllara kazınmıştı.

Ulan İstanbul son bölümünde Nevizadeler hapiste


Ulan İstanbul son bölümünde Nevizadeler hapiste