Cadde 'Ünlü bir oyuncu gibi şöhretli bir hayatım yok! Toplu taşıma kullanıyorum'

'Ünlü bir oyuncu gibi şöhretli bir hayatım yok! Toplu taşıma kullanıyorum'

28.01.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Kanal D'de ekranlara gelen 'Dilek Taşı' dizisinde rol alan Hazal Subaşı, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Şöhretli bir hayatı olmadığını söyleyen güzel oyuncu, tanınmaya başladıktan sonra yaşamının değişmediğini anlattı.

Ünlü bir oyuncu gibi şöhretli bir hayatım yok Toplu taşıma kullanıyorum

Kanal D'nin 24 Ocak Çarşamba günü 20'nci bölümüyle final yapan 'Dilek Taşı' dizisinin 28 yaşındaki başrol oyuncusu Hazal Subaşı, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen Subaşı, sona eren 'Dilek Taşı' dizisinde severek çalıştığını ve bir süre dinlenmek için tatil yapacağını söyledi. Ünlü isim, biten projelerden sonra nasıl hissettiği sorusu üzerine şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Biz memnunuz olduğu kadar, güzel gitti yani. Biraz yorulduğum için tatil yapacağım. Çok zevkliydi o ekiple çalışmak, hepsini çok seviyorum, hepimiz zaten önceden de arkadaştık. Artık bu kadar sürmesi gerekiyormuş demek. Biz elimizden geleni yapıyoruz oyuncular olarak, o yüzden üzerimizde ayrıca bir sorumluluk hissetmiyoruz. Senaryoya hizmet edip çalışıyoruz.

Ünlü bir oyuncu gibi şöhretli bir hayatım yok Toplu taşıma kullanıyorum

"YÜZÜM ESKİMESİN GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK"

‘Yüzüm eskimesin’ gibi bir düşünceyle hareket etmediğini, projeyi beğenmesi halinde üst üste farklı işlerde rol alabileceğini de sözlerine ekleyen güzel oyuncu, "Bazen diyorlar ‘Üst üste projede oynamam’ diye, yani bu tip sınırlar koymuyorum kendime. Bu biraz işe ve karaktere bağlı. Çok beğenirsem yaparım. Beğeneceğim bir şey gelene kadar da bekleyebilirim. İşi beğenince hemen de yapıyoruz, eğer içimize sinmezse hiç yapmıyoruz bir süre. Tek başıma vermiyorum da bazı kararları, ekip işi" dedi.

Ünlü bir oyuncu gibi şöhretli bir hayatım yok Toplu taşıma kullanıyorum

Hemen başka bir projeye başlamaya gerek duymadığını söyleyen Subaşı, "Biraz yoruldum. Biraz dinlenmek istiyorum. Hem yurtiçi, hem yurtdışı tatile çıkmayı düşünüyorum. Roma’yı görmedik o yüzden İtalya’ya, Yunanistan’a ve son olarak da Kapadokya’da bir arkadaşım var onu ziyarete gideceğim" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Ünlü bir oyuncu gibi şöhretli bir hayatım yok Toplu taşıma kullanıyorum

"VAPUR KULANIYORUM, KİMSE ŞAŞIRMIYOR"

Tanındıktan sonra hayatının çok değişmediğini, kimi zaman toplu taşımayı da kullandığını anlatan oyuncu, İstanbul’un trafiği ve kalabalığından kaçmak için tatil günlerini evinde dinlenerek geçirdiğini aktardı. Sokakta insanlardan güzel tepkiler aldığını söyleyen Hazal Subaşı, şu ifadeleri kullandı:

Tanındıktan sonra hayatımda çok farklılık olmadı, öyle şöhretli bir hayatım da yok. Tatil günlerimde kendi kişisel işlerimi halledip eve dönüyor ve dinleniyorum. Ben çok evcimen değilimdir, sosyalimdir. Ancak yoğun olduğum süreçlerde çok fazla o boş günü trafikte geçirmemek için, dinlenmek için evden çıkmıyorum. Vapur kullanıyorum daha çok. Kimse şaşırmıyor. Hiç öyle sıkıntılarım yok, öyle ünlü bir oyuncu gibi hayatım yok. Ben öyle hissetmiyorum.