Cadde ‘Ünlü gibi yaşamıyorum’

‘Ünlü gibi yaşamıyorum’

28.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ünlü bir oyuncu gibi yaşamadığını ifade eden Hazal Subaşı, “Şöhretli bir hayatım yok. Vapura da metroya da biniyorum” dedi.

‘Ünlü gibi yaşamıyorum’

SEÇKİN ŞENVARDAR - Hazal Subaşı, şöhretin hayatında hiçbir şeyi değiştirmediğini ve ünlü gibi yaşamadığını söyledi. Son olarak Kanal D’nin ‘Dilek Taşı’ dizisinde rol alan oyuncu, “Şöhretli bir hayatım yok. Tanındıktan sonra da yaşamımda hiçbir değişiklik olmadı. Vapura da metroya da biniyorum. Tatil günlerimde kişisel işlerimi halledip, eve dönüyor ve dinleniyorum. Çok evcimen değilimdir, sosyalimdir. Sadece trafik yoğun olduğunda kendime vakit ayırmayı seviyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Dilek Taşı’ndan sonra bir süre tatil yapacağını anlatan Subaşı, “Yüzüm eskimesin” fikrine katılmadığını söyledi. Oyuncu, “Kendime bu tarz sınırlar koymuyorum. Projeye, ‘Evet’ demem işin geneline ve oynayacağım karaktere bağlı. Çok beğendiğim bir şey olursa hemen yaparım, beğenmezsem de güzel bir teklif gelene kadar bekleyebilirim. Şu an için bir Roma tatilli yapmak istiyorum, orayı hiç görmedim. Sonra Yunanistan’a ve son olarak da Kapadokya’da vakit geçireceğim” dedi.