Cadde Ünlü oyuncudan 'flört uygulaması' itirafı! 'Senden nefret ediyorum'

Ünlü oyuncudan 'flört uygulaması' itirafı! 'Senden nefret ediyorum'

27.01.2024 - 11:55 | Son Güncellenme:

'Charline'nin Melekleri', 'E.T' ve '50 İlk Öpücük' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen ABD'li aktris Drew Barrymore, yakın zamanda bir flört uygulamasında, NFL (Amerikan Futbolu Ligi) oyuncusu olduğu konusunda yalan söyleyen biri tarafından kandırıldığını söyledi.

Ünlü oyuncudan flört uygulaması itirafı Senden nefret ediyorum

İlk kez 1980 yılında 'Altered States' (Gerçeğin Ötesinde) filmiyle beyazperdeye çıktığında henüz beş yaşında olan, romantik komedilerin aranan isimlerinden Drew Barrymore, sunuculuğunu yaptığı talk show'a, flört uygulaması itirafıyla damga vurdu.

Haberin Devamı

"SEVİMLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNEN BİR MÜZİSYEN"

48 yaşındaki oyuncu, yakın zamanda kendisini olmadığı biri gibi tanıtan bir adam tarafından kandırıldığını açıkladı.

Flört uygulamamdaki adam Los Angeles Rams takımının oyun kurucusu olduğunu söyledi. Ben de ona 'Aman Tanrım, ilk antrenman maçına gittim' yazdım. O; LA Rams'ın oyun kurucusu değildi, sevimli olduğunu düşünen bir müzisyendi.

Ünlü oyuncudan flört uygulaması itirafı Senden nefret ediyorum

"APTAL GİBİ HİSSETTİRDİN"

Barrymore, gizemli adama, "Senden nefret ediyorum. Kim olduğunu bilmiyorum. Kendimi aptal gibi hissettirdin" sözleriyle tepki gösterdi.

"BEŞ GÜN DAYANIRIM"

ABD'li oyuncu, yaşadığı ilginç durumun yine de kendisini çok fazla etkilemediğini belirterek, "Hiçbir zaman flört uygulamalarının hayranı olmadım. Oraya her gidişimde pek de iyi hissetmiyorum. Her zaman beş gün dayanırım” şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncudan flört uygulaması itirafı Senden nefret ediyorum

ÜÇ EVLİLİK, İKİ ÇOCUK!

Jeremy Thomas (1994–1995) ve Tom Green'le (2001–2002) evlenip boşanan Drew Barrymore, 2012 yılında sanat danışmanı Will Kopelman ile dünyaevine girmişti. Olive ve Frankie isimlerini verdiği iki çocuk sahibi olan aktris, 2016'da boşanmıştı.

Ünlü oyuncudan flört uygulaması itirafı Senden nefret ediyorum