Cadde Ünlülerin tatil rotası değişmedi! Objektiflere böyle takıldılar

Ünlülerin tatil rotası değişmedi! Objektiflere böyle takıldılar

10.08.2022 - 08:09 | Son Güncellenme:

Dizisi, filmi, klibi ve konseri derken koca bir sezonu geride bırakan ünlü isimler, soluğu tatil bölgelerinde aldı. Magazin dünyasının tanınmış simaları, Türkiye'nin popüler turizm bölgelerinde deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor. Derin Mermerci, İlayda Ildır, Berna Arıcı ve Şebnem Schaefer objektiflere takıldı. İşte Bodrum ve Çeşme'den ünlü manzaraları...

Ünlülerin tatil rotası değişmedi Objektiflere böyle takıldılar

Yoğun geçen sezonun ardından rotalarını İstangul'dan Ege'ye çeviren magazin dünyasının tanınmış simaları, Türkiye'nin popüler turizm bölgelerinde objektiflere takılıyor. Sosyetik çift Derin Mermerci - Murat Aslan ve Şebnem Schaefer Çeşme'de görüntülenirken, İlayda Ildır ve Berna Arıcı Bodrum'da denizin ve güneşin ketfini çıkardı. İşte ünlülerin objektiflere yansıyan renkli görüntüleri...

Haberin Devamı

ÇEŞME SEZONUNU AÇTILAR

Aşkları tam gaz devam eden sosyetik çift Derin Mermerci ve Murat Aslan, soluğu Çeşme'de aldı. Tatil sezonunu açan çift, önceki gün bir koyda objektiflere yansıdı. Elinden telefonu düşürmeyen Mermerci, bir ara ayaklarını denize sokarak tekrar yerine oturarak telefonu ile ilgilendi. Çift bir süre daha kaldıkları koydan ayrılırken zodyağı Aslan kullandı.

Ünlülerin tatil rotası değişmedi Objektiflere böyle takıldılar

ARKADAŞLARININ NEŞESİ OLDU

İlayda Ildır önceki gün arkadaşları ile çıktığı Bodrum tatilinde görüntülendi. Bodrum Güllük'te bir otelin sahiline gelen oyuncu önce beach'e inip bir süre gezindi. Arkadaşı ile denizde tenis oynayan sempatik oyuncu renkli görüntüler oluşturdu. Ildır dalgalara aldırış etmeyerek suyun tadını çıkardı. Yüzen iskeleye çıkan İlayda Ildır bir süre güneşlenerek arkadaşları ile sohbet etti. Güzel oyuncu fit vücudu ile dikkat çekerken sempatik tavırlarıyla da arkadaşlarının neşesi oldu.

Ünlülerin tatil rotası değişmedi Objektiflere böyle takıldılar

Haberin Devamı

AKŞAM GÜNEŞİ KEYFİ YAPTI

Berna Arıcı önceki gün Yalıkavak'ta ki bir otelin iskelesinde görüntülendi. İskelede köpeği ile yürüyen Arıcı akşam güneşinin tadını çıkardı. Özçekim yapmayı ihmal etmeyen Arıcı daha sonra otele geri döndü. 41 yaşındaki güzel oyuncu ve şarkıcı fiziği ile dikkat çekti.

Ünlülerin tatil rotası değişmedi Objektiflere böyle takıldılar

DENİZE GİRMEDEN GERİ DÖNDÜ

Dokuz gündür Almanya’da olan ve hafta sonu Two Cowboys tarafından düzenlenen ‘Summer Fashion Show’ defilesi için Çeşme’ye gelen Şebnem Schaefer, gözde tatil merkezinde denize girmeden İstanbul'a döndü.

Ünlülerin tatil rotası değişmedi Objektiflere böyle takıldılar

Almanya’nın İzmir’den daha sıcak olduğunu, bu nedenle de denize girip serinlemek için hayal kurduğunu ifade eden Schaefer, “Almanya 39 dereceydi. Bu yılın en sıcak günüymüş. Burası en azından esiyor. Denize gireceğim umuduyla gelmiştim ama şu güzelim denizde yüzemedim" dedi.