Cadde Uraz Kaygılaroğlu siyah ojeleriyle gündeme geldi

Uraz Kaygılaroğlu siyah ojeleriyle gündeme geldi

13.10.2022 - 09:37 | Son Güncellenme:

Kendine has tarzı ve sosyal medya paylaşımları her daim gündemde olan Uraz Kaygılaroğlu, bu sefer de ojeli elleriyle çektiği fotoğrafını yayınladı. Kaygılaroğlu, daha önce Cem Yılmaz ve Kaan Yıldırım ile çıktığı Bodrum tatilinde slip mayosuyla görüntülenmiş ve İskoç erkeklerinin giydiği etekle poz vererek çok konuşulmuştu.

Uraz Kaygılaroğlu siyah ojeleriyle gündeme geldi

Pis Yedili dizisi ile ekranlardaki asıl çıkışını yakalayan Uraz Kaygılaroğlu, kariyerini hızla yükselterek Sefirin Kızı ve Üç Kuruş dizileriyle hafızalara kazındı. Dijitalde de boy gösteren yetenekli oyuncu, Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri yapımında "Tumtum" karakterine hayat verdi.

Haberin Devamı

2014 yılında nikah masasına oturduğu Melis İşiten ile 2019'da boşanan Uraz Kaygılaroğlu, özel hayatındaki gelişmelerle magazin gündeminden düşmüyor. Kaygılaroğlu'nun Melis İşiten ile evliliğinden Ada isminde bir kızı bulunuyor. Ünlü oyuncu kızıyla vakit geçirdiği anları sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmiyor.

Kaygılaroğlu'nun adı Melis İşiten'den boşandıktan sonra adı birçok güzelle anılmıştı. Yakışıklı oyuncu Berrak Tüzünataç ve Gülcan Arslan ile kısa süreli birliktelikler yaşamıştı.

Uraz Kaygılaroğlu siyah ojeleriyle gündeme geldi

SLİP MAYO GİYMESİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Son olarak 'Erşan Kuneri' adlı dizide birlikte rol alan Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu tatilde de bir araya geldi. Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkaran Kaygılaroğlu ve yakın arkadaşı Kaan Yıldırım, Yılmaz'ın teknesinde objektiflere yansıdı. Denize girip bol bol sohbet eden üçlüden Uraz Kaygılaroğlu'nun slip mayo tercih etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Uraz Kaygılaroğlu siyah ojeleriyle gündeme geldi

Haberin Devamı

SLİP MAYODAN SONRA İSKOÇ ETEĞİ GİYDİ

Bodrum tatilinde slip mayosuyla görüntülenen ve uzunca bir süre sosyal medyada konuşulan ünlü oyuncu, geçtiğimiz ay yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. İskoçya'ya giden Kaygılaroğlu, İskoç erkeklerinin giydiği 'kilt' ismi verilen etekle poz verdi.

Uraz Kaygılaroğlu siyah ojeleriyle gündeme geldi

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kaygılaroğlu, fotoğrafların altına "Oğlum Kayseri'ye geldik, bir mantı yemeyeceğiz mi!?" notunu düştü.

SİYAH OJE SÜRDÜ 

Son olarak Instagram'da yaptığı paylaşımla gündem olan Kaygılaroğlu, sosyal medyada tartışma yarattı. Asansörde selfie çeken ünlü ismin el tırnaklarına sürdüğü siyah oje takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Uraz Kaygılaroğlu siyah ojeleriyle gündeme geldi

Birçok takipçisi Uraz Kaygılaroğlu'nu eleştirirken, birçoğu da 'istediğini yapabilir, kendisine yakıştırmış' yorumunda bulundu.

OJEYİ SEVDİ

Uraz Kaygılaroğlu, 15 Mayıs'ta Youtube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programında siyah ojeleriyle dikkat çekmişti. Programdan sonra bu görüntüler sosyal medyada gündem olmuş ve çok sayıda yorum yapılmıştı. Oyuncunun oje sürmesine saygı duyanlar kadar eleştirenler de olmuştu.  Kaygılaroğlu, oyuncu kadrosunda yer aldığı, dijital platformda yayınlanan komedi dizisinin galasında da siyah ojeleriyle adından söz ettirmişti.