Cadde Uraz Kaygılaroğlu'ndan yeni paylaşım! 'Artık şu ayrılığı bitirin'

Uraz Kaygılaroğlu'ndan yeni paylaşım! 'Artık şu ayrılığı bitirin'

12.07.2022 - 08:40 | Son Güncellenme:

Son olarak Cem Yılmaz ile 'Erşan Kuneri' dizisinde yer alan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, eski eşi Melis İşiten ve kızları Ada ile çekilen fotoğrafını paylaşmasıyla adından söz ettirdi. Takipçilerinden ünlü isme, "Ayrılığı bitirin, bir araya gelin" gibi yorumlar geldi.

Uraz Kaygılaroğlundan yeni paylaşım Artık şu ayrılığı bitirin

Koronavirüse yakalanmasının ardından karantina sürecini tamamlayan 'Üç Kuruş'un başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, geçtiğimiz kış Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere takılmıştı. Gazetecilerle konuşan 34 yaşındaki oyuncu, hastalığı hafif atlattığını söylemişti.

Haberin Devamı

Oyuncu, "Bol bol dinlendim. İlk bir-iki gün dışında zorlandığımı söyleyemem. Umarım kimse yakalanmaz. İnsanın çocuğuna temas dahi edemiyor olması daha zor bir durum aslında" ifadelerini kullanmıştı.

Uraz Kaygılaroğlundan yeni paylaşım Artık şu ayrılığı bitirin

"SANA ÇOK SARILMAK İSTERDİM"

Sete ara vermek zorunda kalan ve evde karantinada olan başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nu, eski eşi Melis İşiten ve kızı Ada ziyaret etmişti. Kaygılaroğlu, kızını kapıda görünce duygusal anlar yaşamıştı. "Sana çok sarılmak isterdim" diyen ünlü oyuncu, kızı Ada ile uzaktan sohbet etmiş; İşiten'in kayda aldığı o anlar büyük ilgi görmüştü.

ANNESİ VE BABASINI PAYLAŞTI

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Kaygılaroğlu, geçtiğimiz aylarda ise annesi Gamze Yücer ve babası Mehmet Ali Kaygılaroğlu'nun eski fotoğraflarını Instagram'dan yayınlamıştı.

Haberin Devamı

Uraz Kaygılaroğlu; gönderisine, "Büyüten anacığım ve emeği geçen babacığım..." notunu düşmüştü. Ünlü oyuncu, ardından, "Sonuç..." ifadeleriyle asansörde verdiği pozunu da yayınlamıştı.

"BAYRAMIMIZ GELMİŞTİR"

'Sefirin Kızı', 'Pis Yedili', 'Baba Candır' gibi projelerle adını duyuran ve 'Üç Kuruş'ta hayat verdiği 'Kartal' karakteri ile geniş bir hayran kitlesi edinmesinin ardından dijital bir platformda yayınlanan 'Erşan Kuneri' dizisinde de yer alan Uraz Kaygılaroğlu, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Uraz Kaygılaroğlundan yeni paylaşım Artık şu ayrılığı bitirin

Eski eşi ve kızıyla birlikte çekilen siyah beyaz fotoğrafına, "Bayramımız gelmiştir" notunu düşen Kaygılaroğlu'na, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

"O KADAR GÜZELSİNİZ Kİ"

2.8 milyon takipçisi bulunan ünlü ismin gönderisine, "Artık şu ayrılığı bitirin, bir araya gelin", "O kadar güzelsiniz ki ya!" ve "İnşallah yeniden bir arada olursunuz" gibi mesajlar yazıldı.

Melis İşiten de, 2014-2019 yıllar arasında evli kaldığı eski eşinin bu paylaşımına siyah kalp emojisiyle yorum yapmayı ihmal etmedi.