Cadde Uyanış Büyük Selçuklu 12. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sencer ölüyor mu? İşte, 11. son bölüm...

Uyanış Büyük Selçuklu 12. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sencer ölüyor mu? İşte, 11. son bölüm...

08.12.2020 - 00:18 | Son Güncellenme:

Selçuklu döneminin anlatıldığı TRT1'in başarılı dizilerinden Uyanış: Büyük Selçuklu 11. bölüm pazartesi akşamı ekrana geldi. Sevile dizide yine nefesler tutuldu. Sencer'in kutsal emanetlerle Isfahan'a dönmesiyle kötü sürprizler son bulmamıştır. İşte, Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm detayları...

Uyanış Büyük Selçuklu 12. bölüm fragmanı yayımlandı mı Sencer ölüyor mu İşte, 11. son bölüm...

Son bölümün ardından Uyanış: Büyük Selçuklu 12. yeni bölüm fragmanı ise merakla beklenir hale geldi. Oyuncuları, televizyona uyarlanması ile dikkatleri üzerine çeken dizide her hafta ayrı gerilim ve heyecan yaşanıyor. Uyanış Büyük Selçuklu TRT1 kanalının rekorlar kıran dizileri arasında bulunuyor.

Haberin Devamı

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI MI?

Selçuklu'yu ekrana getiren dizi 11. bölüm ile seyirci karşısına çıktı. Uyanış: Büyük Selçuklu 12. yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. Ancak henüz yeni bölüm fragmanı paylaşılmadı.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sencer, Kutsal Emanetlerle birlikte Konstantinopolis’e varmak için Yorgos ile işbirliği yapan Kasım’ı yakalamayı başarmış, ihaneti ortaya çıkarmıştı. Müslümanlardan kaçırmakta olduğu Kutsal Emanetleri almış ve işlediği suçlardan ötürü Yorgos’u öldürerek cezalandırmıştı. Bu zorlu mücadeleden sonra elinde Kutsal Emanetlerle Isfahan’a dönen Sencer’i kötü bir sürpriz beklemekteydi. Zira Hasan Sabbah’ın kurduğu bir tuzak neticesinde Dukas’ın karısı öldürülmüş, katilini Sencer’in azmettirdiği iddiası ortaya atılmıştı. Sencer, Dukas ve karısının ölümüne sebebiyet vermekten yargılanmak üzere tutuklanmıştı. Bunun üzerine cinayetlerin diğer failleri olarak görülen Sencer’in arkadaşları da yargılanmak üzere tutuklanırlar. Nizamülmülk, yargılanacak olan Sencer ve arkadaşlarının suçsuz olduğunu ispatlamak için ne yapacaktır?