Cadde Uyanış Büyük Selçuklu 13. yeni bölüm fragmanı! Uyanış: Büyük Selçuklu 12. son bölümde neler oldu?

Uyanış Büyük Selçuklu 13. yeni bölüm fragmanı! Uyanış: Büyük Selçuklu 12. son bölümde neler oldu?

15.12.2020 - 01:03 | Son Güncellenme:

Uyanış Büyük Selçuklu 12. bölüm pazartesi akşamı sevenleri ile buluştu. Sencer ve Arslantaş'ın başına neler gelecek merak edilirken, Uyanış: Büyük Selçuklu 13. yeni bölüm fragmanı ise araştırılıyor. Batıniler, Arslantaş'a büyük bir oyun yapar. işte, Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm detayları...

Uyanış Büyük Selçuklu 13. yeni bölüm fragmanı Uyanış: Büyük Selçuklu 12. son bölümde neler oldu

TRT1 ekranlarında yayımlanmaya devam eden Uyanış Büyük Selçuklu, Sultan Melikşah dönemini izleyici ile buluşturuyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve tarihi konusu ile ekrana geldiği akşam seyirciyi ekrana kitliyor. Merakla beklenen Uyanış Büyük Selçuklu 13. yeni bölüm de paylaşıldı. 

Haberin Devamı

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin yayımlanan yeni bölüm ön izlemesinde, Melik Tapar ile Sencer, Arslantaş için karşı karşıya gelir, kılıçlar çekilir. 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sencer ve Arslantaş‘ın akıbeti ne olacak? Anne ve kardeşine duyduğu özlem en büyük zaafı olan Arslantaş, annesine kavuşabilecek midir? Onun bu zaafından yararlanacak olan Batıniler, Arslantaş‘ı nasıl bir oyunun içine çekeceklerdir? Arslantaş‘ın Sencer’i vurduğu haberini alan Terken, Nizamülmülk’ün gücünü kırmak adına hususi yiğitlik müessesini Melikşah’ın gözünden düşürmek için harekete girişir. Nizamülmülk, oğulları mesabesinde gördüğü hususi yiğitlerini nasıl müdafaa edecektir? Diğer taraftan Elçin Melikşah yakınlaşmasıyla kıskançlık krizine giren Terken, Elçin’e tokat atmıştı. Yediği tokadın intikamını almak isteyen Elçin, Seferiye’nin hastalanmasının Terken’in tezgâhladığı bir oyun olduğunu anlamıştı.