Cadde Vay Halime filmi konusu nedir, oyuncuları kim? İşte, Vay Halime oyuncu kadrosu

Vay Halime filmi konusu nedir, oyuncuları kim? İşte, Vay Halime oyuncu kadrosu

02.06.2021 - 18:10 | Son Güncellenme:

Vay Halime adlı yerli komedi filmi ilk kez televizyon ekranlarında sinema severlerle buluşuyor. Hüsnü Şenlendiricinin başrolde yer aldığı film 2020 yılında vizyona girdi. Film takipçileri ise Vay Halime filmi oyuncu kadrosunu araştırıyor.

Vay Halime filmi konusu nedir, oyuncuları kim İşte, Vay Halime oyuncu kadrosu

Yönetmenliğini Semra Dündar'ın üstlendiği Vay Halime filmi 2020 yılında beyazperde de yer aldı. dikkat çeken oyuncuları ise merak konusu oldu. Yerli sinema filmi, sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında ilk kez bulunuyor. İşte, Vay Halime filmi detayları...

Haberin Devamı

VAY HALİME KONUSU

Tefeciden aldığı yüklü miktar borç yüzünden, müzisyenlik figüranlık bulaşıkçılık garsonluk gibi gece gündüz uykusuzca türlü işlerde çalışan Murat, yine de borcunu zamanında ödeyemeyince doktor rolünde figüranlık yaptığı setten üzerindeki beyaz önlükle kaçmak zorunda kalır. Kaçarken saklandığı kamyonda uyuya kalan Murat sabah gözünü Muğla’nın bir köyünde açar. Bu köyde, muhtar başta olmak üzere köylüler de kendisini üzerindeki önlükle doktor sanınca Murat bir süreliğine peşindeki tefeciler yüzünden burada kalıp saklanmaya ve doktorculuk oynamaya karar verir. Ancak bu planı bir tek şey bozar. O da köylü güzeli Halime’dir. Murat köyde kariyerli bir işi, huzuru ve aşkı bulmuşken tefeciler onu rahat bırakmazken bir yandan aşk dolu bir yandan da komik ve macera dolu olaylar birbirini izler.

Haberin Devamı

VAY HALİME FİLMİ OYUNCULARI

Hüsnü Şenlendirici
Sera Tokdemir
Sinan Bengier
Canan Karanlık
Mustafa Şen
Volkan Baş