Cadde 'Veda Mektubu'nda Aslı ve Mehmet'in yolları bir tesadüf sayesinde kesişiyor!

'Veda Mektubu'nda Aslı ve Mehmet'in yolları bir tesadüf sayesinde kesişiyor!

28.02.2023 - 11:09 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi 'Veda Mektubu', 27 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan ilk bölümü ile seyirciyle buluştu. Göz dolduran kadrosu ve yaşanmış bir hikâyeye dayanan konusu ile ilgi uyandıran dizinin ilk bölümünde, Aslı ve Mehmet'in tanışması ile geçmiş defterler açılıyor. Bir kaza ile yolları kesişen ikilinin büyük aşkının anlatıldığı diziye geçmişin hesaplaşması damga vurdu.

Veda Mektubunda Aslı ve Mehmetin yolları bir tesadüf sayesinde kesişiyor

Veda Mektubu 27 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan ilk bölümü izleyicinin beğenisini kazanırken, sosyal medyada da övgü dolu yorumlar aldı. Alanur (Nurgül Yeşilçay) gençliğinin en deli, en hesapsız çağında, kariyerini değil aşkını seçer. Ailesini, babasını karşısına almak pahasına aşkının arkasında durur. Ziya (Selim Bayraktar) ise onu hiç̧ beklemediği bir anda terk ederek, Alanur’un kalbini buza çevirir.

Haberin Devamı

Alanur kalbini, hayallerini geçmişine gömerek babasının istediği evliliğe razı olur. Bu evlilik Alanur’a iki kız evlat verir. İlk kızı Beste’de kendi deli gençliğini bulamayan Alanur, bütün umutlarını ikinci kızı Aslı’ya (Rabia Soytürk) yükler. Zamanında kendisinin yapamadığı seçimleri Aslı yapacak, Alanur’un kariyerinde çıkamadığı yerlere Aslı çıkacaktır.

VEDA MEKTUBU İLK BÖLÜM...

Aslı'nın, Fransa’nın önemli üniversitelerinden birine kabul alması Alanur için büyük bir gurur kaynağıdır. Alanur, Aslı sayesinde sanki hayatını temize çekecektir. Beklenmedik bir şekilde Alanur’u terk eden Ziya ise ona genç kızlığından beri âşık olan Seher ile (Bennu Yıldırımlar) evlenmiştir. Seher’e göre bambaşka bir kültürde yetişmiş Alanur değil, Ziya için en doğru insan kendisidir. Seher, Ziya ile evlenmeyi başarsa da kalbini asla fethedemez. Bu nedenle kalbi kırık bir kadındır. Seher’in hayatını temize çekecek olan ise Mehmet’tir (EmreKıvılcım). Bu yüzden gelinini bile kendisi seçer. Kardeş̧ gibi bildiği Nevzat’ın kızı Hatice tam da onun istediği gibi bir gelindir.

Haberin Devamı

"OĞLUNU KIZIMDAN UZAK TUT ZİYA!" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Mehmet Hatice’yi severse sanki kendisi evliliğinde kabul görecektir. Bütün meşgalesi bu düğünü planlamaktır. Mehmet, Seher’in zaman içinde yavaş yavaş işlediği bilinçle aşka inanmamaktadır. Hayat biz neye inanırsak onu doğrular. Mehmet’in hayatına giren kızlar da Mehmet’in aşka inancını öldürecek şekilde hayal kırıklıkları yaşatır. Aşka inanamaz evlilik kalple değil, mantıkla alınacak bir karardır.

"GERÇEK AŞKI SENDE BULDUM ASLI" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Aslı, hayat dolu bir kızdır. Ablasının aksine yönetilemez; asi, kendi hayatını kurmayı isteyen bir yapıdadır. Bu nedenle Alanur’a gençliğini hatırlatır. Alanur’la uğraşmamak için Fransa hayalinin peşinde koşsa da aslında gitmeyi hiç istememektedir. Aslında gönlünde yatan aslan, Fransa’da hukuk okumak değil, dansçı olmaktır. Bir kazada Mehmet ve Aslı’nın yolları kesişir. İkilinin henüz bilmediğiyse hayatın onlar için planıdır; Mehmet ve Aslı’nın hikayesi onlarla başlamamıştır.

Haberin Devamı

ZİYA'NIN ALANUR'A OLAN ÖZLEMİ SEHER'İ KAHRETTİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu, hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı Veda Mektubu dizisi, yeni bölümüyle her 6 mart Pazartesi günü saat 20.00'da Kanal D'de.

"HEMEN YARIN EVLENELİM" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

OYUNCU KADROSU

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın başrol oynadığı yapımın kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimlerde yer alıyor.

NEVZAT'IN SAKLADIĞI SIR NE? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"SIRA OĞLUMDA MI ALANUR?"

Veda Mektubu’nun merakla beklenen ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Büyük karşılaşmanın yaşandığı birinci bölüm finalinden hemen sonra yayınlanan tanıtım izleyicideki merakı arttırdı. Ziya’nın söylediği "Yıllar sonra yeniden öyle mi Alanur? Bende yarattığın yıkım yetmedi, sıra oğluma mı geldi?" dediği o anlar seyri yüksek bir bölümün sinyalini verdi.

Veda Mektubunda Aslı ve Mehmetin yolları bir tesadüf sayesinde kesişiyor