Cadde Venom: Zehirli Öfke oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu

Venom: Zehirli Öfke oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu

01.09.2021 - 20:59 | Son Güncellenme:

Seri halindeki film TV'de ilk kez izleyici karşısına çıkıyor. Venom: Zehirli Öfke filmi, Marvel'in aynı adlı karakterinden sinemaya uyarlanmıştır. Ana karakter ise Tom Hardy olarak yer alıyor. İşte, Venom: Zehirli Öfke oyuncu kadrosu...

Venom: Zehirli Öfke oyuncuları kim, konusu nedir İşte, oyuncu kadrosu

Venom Zehirli Öfke filmi, ABD yapımı 2018 yılında çıkış yapan yapımdır. Bir tür kahraman filmidir. Ruben Fleischer tarafından yönetilen yabancı aksiyon-bilim kurgu filminde başrollerde Tom Hardy ve Michelle Williams bulunuyor.

Haberin Devamı

VENOM ZEHİRLİ ÖFKE KONUSU

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikâyelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikâyesinin peşinde koşarken, Eddie, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizmanın firma tarafından keşfedildiğini ve insan deneklerle birleştirilmeye çalışıldığını öğrenir. Ancak araştırmasında fazla ilerleyen Eddie, Venom adı verilen bu organizmanın sıradaki taşıyıcısı olur. Bir yandan vücudunu ve zihnini kontrol altına alan organizmayla mücadele eden Eddie, bir yandan da firma sahibinin kendisini öldürmesi için gönderdiği kişilerden kaçmalıdır.

Haberin Devamı

VENOM ZEHİRLİ ÖFKE OYUNCULARI

Tom Hardy - Eddie Brock / Venom
Michelle Williams - Ann Weying
Riz Ahmed - Carlton Drake / Riot
Scott Haze - Roland Treece
Reid Scott - Dr. Dan Lewis
Jenny Slate - Dr. Dora Skirth
Michelle Lee - Donna Diego