Cadde Volkan Demirel: Zeynep'i ilk gördüğümde 'seninle evleneceğim' dedim!

Volkan Demirel: Zeynep'i ilk gördüğümde 'seninle evleneceğim' dedim!

04.01.2024 - 15:57 | Son Güncellenme:

Zeynep Sever ile mutlu bir evlilik sürdüren Volkan Demirel, katıldığı programda ailesine dair samimi açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'de 17 sezon forma giydikten sonra teknik direktörlük kariyeri başlayan, Eylül 2022'den beri Hatayspor'u çalıştıran Demirel, romantik olmadığını söylerken, eşiyle tanışma anını anlattı.

Volkan Demirel: Zeynepi ilk gördüğümde seninle evleneceğim dedim

Volkan Demirel ile 2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Sever, 2010'da hayatlarını birleştirmişti. Şubat 2014'te Yade adını verdikleri kızları dünyaya gelen çift, Ağustos 2017'de Yeda'nın doğumuyla ikinci kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamışlardı.

Haberin Devamı

"KIZLARIMLA ARKADAŞ GİBİYİM"

Çocuklarıyla ilişkisini anlatan 42 yaşındaki eski milli kaleci, "Kızlarım benim her şeyim. Oğlum olmasını da isterdim ama olmadı. Yade eşimden daha fazla soru soruyor ama çok hoşuma gidiyor. Kızlarımla arkadaş gibi olmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Volkan Demirel: Zeynepi ilk gördüğümde seninle evleneceğim dedim

"BİRBİRİMİZİ ÇOK İYİ TAMAMLAYAN BİR ÇİFTİZ"

Romantik değilim, hiç çiçek almışlığım yoktur. Çiçek almam, yoldan geçerken papatyayı koparıp veririm. Bizim tarih kavramımız da yoktur. Tarihlere, çiçeğe, hediyeye takılı kalmayız. Bizim için önemli olan benim onun, onun benim yanımda olmamdır. Birbirimizi çok iyi tamamlayan bir çiftiz. Şiddetli kavgalarımız tabii ki var, günün sonunda bir karara varır ve konuyu öyle kapatırız, Allah'a çok şükür iki çocuğumuz var, çekirdek bir aileyiz.

Volkan Demirel: Zeynepi ilk gördüğümde seninle evleneceğim dedim

"ZEYNEP 'HERKESE BUNU SÖYLÜYORSUN' DEDİ"

Eşine ilk görüşte aşık olduğunu belirten Volkan Demirel, "Benim düşündüğüm, inandığım şeyler gerçekleşti. Zeynep inanmazdı bana, ilk gördüğümde 'seninle evleneceğim' dedim. 'Sen herkese bunu söylüyorsun' dedi. Benim dediğim oldu, inandığım her şeyi gerçekleştirdim şu ana kadar" ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel: Zeynepi ilk gördüğümde seninle evleneceğim dedim