Cadde 'West Side Story' ilk kez Türkiye'de

'West Side Story' ilk kez Türkiye'de

04.03.2017 - 11:14 | Son Güncellenme:

Müzikal tarihinin kült eserlerinden, Broadway'in en uzun soluklu yapımlarından olan 'West Side Story' (Batı Yakası'nın Hikayesi), Türkiye’de ilk kez Zorlu PSM’de sahneleniyor.

West Side Story ilk kez Türkiyede

İlk gösterimi 1 Mart'ta gerçekleştirilen 'West Side Story' müzikali, 18 Mart’a kadar 20 gösterimle izleyicisiyle buluşacak.

Haberin Devamı

1950'lerin sonunda New York sokaklarında yaşayan asi gençlerin romantik ve dramatik öyküsünü, hayata yakın ama bir o kadar da masalsı bir akışla anlatan, tüm dünyada izlenme rekorları kıran 'West Side Story’nin başrol oyuncuları Jenna Burns (Maria), Kevin Hack (Tony), Keely Berine (Anita) ve Waldermar Quinones - Villanueava (Bernardo)’nın yanı sıra BB Group CEO’su Ralf Kokemüller, Maestro Donald Chan, Kostüm Süpervizörü Chirstin Schemmel, Zorlu PSM Ana Tiyatro’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Zorlu PSM’nin adeta Broadway’e dönüşeceği bu gösterimlerle ilgili merak edilenlerin anlatıldığı ve müzikalle ilgili heyecanın zirveye taşındığı basın buluşması, 2 Mart Perşembe günü Zorlu PSM Ana Tiyatro’da yapıldı. Bu yıl 60'ıncı yılını kutlayan ve Broadway’in kült müzikali West Side Story’nin oyuncuları, "Bugün burada, Türkiye’de ve Zorlu PSM sahnesinde olmak bizim için çok değerli. Türk izleyicisi ile dün ilk kez tanıştık ve gerçekten harikalar. Sonuna kadar heyecanımıza ortak oldular" dediler.

Haberin Devamı

Broadway’in kült müzikali West Side Story’nin biletleri, Biletix ve Zorlu PSM'nin internet siteleri ile Zorlu PSM gişelerinde satışta.