Cadde Will Smith: Annemi koruyamadığım için suçlu hissediyorum!

Will Smith: Annemi koruyamadığım için suçlu hissediyorum!

16.11.2021 - 15:23 | Son Güncellenme:

Will Smith, yeni anı kitabı 'Will'de çocukken aile içi şiddeti ve aklında yer eden travmatize edici saldırıyı anlattı. Ünlü oyuncu; çocukken, babasının Philadelphia'daki evinde annesini dövdüğünde onu koruyamadığı için suçluluk duyduğunu dile getirdi.

Will Smith: Annemi koruyamadığım için suçlu hissediyorum

Hollywood yıldızı Will Smith (53), yeni anı kitabı 'Will'de babasının Philadelphia'daki evinde babası Willard Carroll'ın annesi Caroline Bright'ı dövdüğünde onu koruyamadığı için suçluluk duyduğunu anlattı.

Haberin Devamı

Independent Türkçe'nin The Sunday Times'tan aktardığına göre; Aile içi şiddeti ve aklında yer eden travmatize edici saldırıyı anlatan ünlü oyuncu, "9 yaşındayken babamın anneme çok sert bir yumruk attığı ve annemin yere kapaklandığı ana şahit olmuştum. Annemin yere kan tükürdüğünü görmüştüm" ifadelerini kullandı.

"KORKAK OLDUĞUM İÇİN ÜZGÜNÜM!"
Will Smith, kariyeri boyunca kazandığı ödüller, oynadığı karakterler, medyanın kendisine gösterdiği ilgi bir yana o gün hareketsiz kalması nedeniyle annesine özür borçlu olduğunu düşündüğünü aktardı. Smith, "O anda onu yüzüstü bıraktığım için. Babama karşı koyamadığım için. Korkak olduğum için üzgünüm!" dedi.

"Korkularımızla nasıl yüzleşirsek öyle biri oluruz." diyen ünlü aktör, "Eğlenceli biri olmaya karar vermiştim. Onu memnun etmek ve yatıştırmak istemiştim çünkü babam güldüğü sürece güvende olacağımıza inanıyordum. Ailedeki şovmen bendim. Her şeyi hafif, eğlenceli ve neşeli hale getirmek isterdim" açıklamasında bulundu.

Will Smith: Annemi koruyamadığım için suçlu hissediyorum

Haberin Devamı

BABASI 2016 YILINDA VEFAT ETMİŞTİ
'Umudunu Kaybetme', 'Ben Efsaneyim' ve 'Siyah Giyen Adamlar' gibi projelerde Will Smith'in babası Willard Carroll Smith Sr. ve annesi Caroline Bright, 2000'de boşanmıştı. Babası 2016'da yaşamını yitirmişti.

DÜNYANIN EN YÜKSEK BİNASINA TIRMANDI
Öte yandan pandemi döneminde aldığı kiloları vermek için harekete geçen Smith, bu serüvenini de takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Smith, çabasını göstermek için bu sefer dünyanın en yüksek binası olan Burc Halife'ye tırmandı.

53 yaşındaki ABD'li aktör, 828 metre yüksekliğe sahip, 160 katlı binanın tepesinde gülümseyerek poz verdi.

Will Smith: Annemi koruyamadığım için suçlu hissediyorum

FOTOĞRAFLAR: INSTAGRAM