Cadde Wilma Elles dördüncü çocuğu istiyor!

Wilma Elles dördüncü çocuğu istiyor!

24.11.2023 - 11:06 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yayınlandığı döneme damga vuran dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de hayat verdiği 'Caroline' karakteriyle şöhreti yakalayan Wilma Elles, 5 Ekim'de kızı Tiara Manolya'yı kucağına almıştı. 37 yaşındaki oyuncu, doğumdan 50 gün sonra dördüncü çocuk hakkında konuştu.

Wilma Elles dördüncü çocuğu istiyor

Wilma Elles, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında boşanmıştı. Bu evlilikten dünyaya gelen ikizleri Milat ve Melodi'nin velayeti anneye verilmişti.

Haberin Devamı

İKİNCİ KEZ NİKAH MASASINA OTURDU

Oyuncu, 16 Aralık 2022'de Avukat Mehmet Şah Çelik ile hayatını birleştirmişti. Çiftin İzmir’de gerçekleşen 20 kişilik nikah törenine, Elles’in çocukları da katılmıştı.

Wilma Elles dördüncü çocuğu istiyor

36 yaşındaki Alman oyuncu, geçtiğimiz aylarda müjdeli haberi vererek, hamile olduğunu duyurmuştu. Sık sık karnı burnunda pozlarını paylaşan ünlü isim, bebeğinin cinsiyetini de açıklayarak, kız çocuk beklediklerini söylemişti.

"RÜYALAR GERÇEKLEŞTİĞİNDE"

Doğum için Amerika'ya giden Wilma Elles, 5 Ekim'de Instagram hesabından nazar boncuğu ve kalp emojileriyle birlikte yaptığı paylaşım ile kızını kucağına aldığını duyurmuştu. Ailesi ve yeni doğan bebeğiyle çekilen pozlarını yayınlayan oyuncu, "Tiara Manolya, 5.10.2023. Rüyalar gerçekleştiğinde... Çok şükür" mesajını yazmıştı.

Wilma Elles dördüncü çocuğu istiyor

Haberin Devamı

"ÜÇÜNCÜ ÇOCUKTAN SONRA ANNELİK DAHA KOLAY GELMEYE BAŞLADI"

İzmir'de gerçekleşen Vizyoner Markalar Defilesi'nde podyuma çıkan Wilma Elles, kızı Tiara Manolya'yı da yanında getirdi. Ünlü isim podyumdayken, kızı de kulisteydi.

Wilma Elles dördüncü çocuğu istiyor

Defile sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, "Bu defile bana uğurlu geliyor. Geçen sene bu defileden hemen sonra evlenmiştim, sonra da kızım dünyaya geldi. Üçüncü çocuktan sonra annelik bana daha da kolay gelmeye başladı. Dördüncü çocuğa da hazırım" dedi.

Yazarlar