Cadde 'Ya Çok Seversen'den yeni tanıtım yayınlandı

'Ya Çok Seversen'den yeni tanıtım yayınlandı

08.09.2023 - 10:08 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan dizisi 'Ya Çok Seversen'in 10’uncu bölümünden yeni tanıtım paylaşıldı. Leyla’nın Ateş’e düğünde yaptığı açıklamadan dolayı hesap sorduğu tanıtımda, ikili arasında yeni bölümde yaşanacaklara dair ilk sinyaller veriliyor.

Kanal D'nin sevilen dizisi Ya Çok Seversin'in yeni bölümünden yayınlanan tanıtımda; Leyla, Ateş’in kendisiyle ilgili gerçekleri düğünde açıklamasıyla ilgili hesap soruyor.

Haberin Devamı

Meryem’in, Leyla’ya Firuze’nin kim olduğunu sorduğu anlar dikkat çekerken, Firuze ile ilgili gerçeğin bu bölümde ortaya çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor.

Ya Çok Seversenden yeni tanıtım yayınlandı

Senaryosunu Erdi Işık, Karden Kasaplar, Ceyda Aşar, Senem Birlik’in birlikte yazdığı Ya Çok Seversen’in oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan dışında Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler yer alıyor.

Ya Çok Seversenden yeni tanıtım yayınlandı

Ali Balcı’nın yönetmenliğini üstlendiği Ya Çok Seversen dizisi, heyecan dolu yeni bölümüyle Cumartesi akşamı Kanal D’de.