CaddeYabancılardan çok İzlendi

Yabancılardan çok İzlendi

17.02.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

CEM Yılmaz, “Var mısın? Yok musun?”un “ithal” yarışmacılarından daha çok izlendi. Yarışma, tüm kişilerde 18.2 reyting ve yüzde 43 izlenme payıyla izleyicinin ilgisini topladı.

Yabancılardan çok İzlendi


- Christina Aguilera’nın 19 Ekim’de katıldığı “Var mısın? Yok musun?”, tüm kişilerde 11,7 reyting ve yüzde 31.7 izlenme payına ulaştı.

- 50 Cent’in yarıştığı program ise 20 Aralık Cumartesi gecesi ekrana geldi. 50 Cent’li yarış-ma 12.5 reyting, yüzde 29.4 izlenme payı aldı.

- Cem Yılmaz’ın “Kale arkası yerim vardı ama gelemedim” dediği ünlü top model Adriana Lima’nın yarıştığı bölüm ise 25 Ocak’ta ekrana geldi. Lima’lı program da 12 reyting, yüzde 27,9 izlenme payı elde etti.

‘HAMDİ BENİM’
CEM Yılmaz, önceki akşam “Var mısın? Yok musun?”da kanser tedavisi gören minik Elif Okur için yarışmacı koltuğundaydı.Yılmaz oturduğu andan itibaren de salonu kahkahaya boğdu. Yılmaz, bir ara herkesin merak ettiği Hamdi Bey’i bulmaya çalıştı ve stüdyodaki siyah telefonun kablosunu takip ederek dekorların arkasına geçti. Hamdi Bey’in bulunduğu yerde telefon açıktı ama kimse yoktu. Cem Yılmaz espriyi patlattı: “Açıklıyorum Hamdi benim.”

KEŞFETYENİ
Herkes merak ediyordu sır perdesi aralandı: Harika Avcı'ya ne oldu?
Herkes merak ediyordu sır perdesi aralandı: Harika Avcı'ya ne oldu?

Cadde | 27.05.2025 - 14:39

Bir döneme güzelliği, sesi ve oyunculuğuyla damga vuran, Türkiye’nin kalbinde özel bir yer edinen ünlü sanatçı Harika Avcı, yıllardır süren sessizliğini nihayet bozdu.

Yazarlar