Cadde Yağmur Atacan'dan itiraf: Az kazanan setleri bırakacaktı, 30 saniye sürdü!

Yağmur Atacan'dan itiraf: Az kazanan setleri bırakacaktı, 30 saniye sürdü!

13.10.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan, önceki gün katıldıkları bir lansmanda görüntülendi. Yağmur Atacan'ın üstündeki kıyafette bir eşek fotoğrafı olması dikkat çekti. Uzun yıllardır televizyonda iş yapmayan ve setleri bırakan Atacan, itirafıyla dikkat çekti.

Yağmur Atacandan itiraf: Az kazanan setleri bırakacaktı, 30 saniye sürdü

1994 yılında Miss Turkey yarışmasında birincilik elde eden, fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'daki 'Meltem' karakteriyle yıldızı parlayan Pınar Altuğ, Yağmur Atacan'la 2008'da nikâh masasına oturmuştu. İkili bir yıl sonra kızları Su'nun doğumuyla anne-baba olma mutluluğu yaşamıştı.

Haberin Devamı

"BİZİM İÇİN '15 GÜNE AYRILIR' DEDİLER"

Haklarında birçok kez ayrılık haberi çıkan Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti, 15'inci evlilik yıl dönümlerini, sosyal medya hesaplarından yaptıkları romantik paylaşımlarla kutlamıştı.

Yağmur Atacandan itiraf: Az kazanan setleri bırakacaktı, 30 saniye sürdü

Atacan, Altuğ'un fotoğrafına, "Bizim için '15 güne ayrılır' dediler, 15 ay diye düzelttiler, 15 yıl oldu evleneli. 15 ömür olsa inadımızdan değil, sevgimizden mahcup ederiz. Bakıp şu resme, nasıl hak verilmez bana? Neyse biz bir ufak kutlamaya kaçar" mesajını yazmıştı.

Yağmur Atacandan itiraf: Az kazanan setleri bırakacaktı, 30 saniye sürdü

"DÜNYANIN EN GÜZEL GÖZÜ EŞEKLERDEDİR"

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, bir kozmetik markasının lansmanına katıldı. Yağmur Atacan'ın üstündeki kıyafette bir eşek fotoğrafı olması sorulunca, "Dünyanın en güzel gözü eşeklerdedir" diyerek güldürdü.

Yağmur Atacandan itiraf: Az kazanan setleri bırakacaktı, 30 saniye sürdü

Haberin Devamı

"TİCARET HAYATINDA KİMSE KİMSEYE ACIMIYOR"

Uzun yıllardır televizyonda iş yapmayan ve setleri bırakan Yağmur Atacan, ticarete atılarak kendi şirketini kurmuştu. Muhabirlerin, Yağmur Atacan'a "Set ortamını ve oyunculuğu özlediniz mi?" sorusu karşısında Atacan, "Ben bıraktım dediğim yani ara verdim. Biraz daha büyük karakterler oynama fırsatı olursa olabilir neden olmasın? Setleri de özlersiniz bu arada özlememek mümkün mü? Herkes el üstünde tutuyor ya sizleri ondan özlenir setler. Ticaret hayatında kimse kimseye acımıyor. Siz her zaman oyunculuk kısmında ağasınız. Şunu söyleyebilirim ki iki işi de başarıyla yapıyorsanız ne güzel. Ama kendi tatilinizi satın almak istiyorsanız oyunculuk yapmamak en mantıklısı. Ama artık değilmiş ben bilmiyorum" dedi.

"30 SANİYEDE OYUNCULUĞU BIRAKTIM"

Bir itirafta da bulunan çiftten Atacan, "Pınar ile evleneceğimiz düğün gününde sabah 7'de gittim eve. Akşama da düğün yaptık. Bu işler böyle. Çocuk olduktan sonra ara verdim setlere. İkimizden birisi bırakıcaktı setleri. Az kazanan bırakacaktı setleri. Ben bırakayım bari dedim. Bırakma kararı 30 saniye sürdü" diyerek güldü.

Yağmur Atacandan itiraf: Az kazanan setleri bırakacaktı, 30 saniye sürdü

Atacan, Altuğ ile nikâh masasına oturduğu 2008 yılında 'Hasan' karakterine hayat verdiği 'Doktorlar' dizisinde rol alıyordu.