Cadde Yağmur Tanrısevsin'den 'Kerem Bürsin'le aşk yaşıyor' iddiasına cevap!

Yağmur Tanrısevsin'den 'Kerem Bürsin'le aşk yaşıyor' iddiasına cevap!

23.03.2022 - 08:11 | Son Güncellenme:

'Reklam aşkı' iddialarının gölgesinde birlikte olduğu Hande Erçel'den ayrılan Kerem Bürsin ile eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin hakkında çok konuşulan bir iddia ortaya atılmıştı. Sosyal medyada birbirlerini takip etmeye başlayan ikiliden Tanrısevsin, gündemden düşmeyen "yakışıklı oyuncu ile yeniden aşk yaşadığı" haberlerine ilişkin konuştu.

Yağmur Tanrısevsinden Kerem Bürsinle aşk yaşıyor iddiasına cevap

Kerem Bürsin'in (34), final yapan 'Sen Çal Kapımı' dizisinde başrolü paylaştığı Hande Erçel'den ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'le (31) sosyal medyada yeniden takipleşmesi, "Aşk yeniden mi?" sorusunu akıllara getirmişti.

Haberin Devamı

DİZİ AŞKI GERÇEK OLDU
Kanal D'de 2013-2014 yıllarında yayınlanan ve fenomen olan 'Güneşi Beklerken' dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen ikili, sürpriz sosyal medya hamlesi ile hayranlarını sevindirmişti.

Bir yıl birlikte olan oyuncular, 2014'te ilişkilerini noktalamıştı. O dönem evlenecekleri konuşulan çiftin, başka projelerde yer almaları nedeniyle birbirlerine zaman ayıramadıkları için ayrıldığı iddia edilmişti.

"YİNE PROJE OLURSA GİDERİM"
Rol aldığı dizinin sona ermesiyle Hatay'dan İstanbul'a dönen Yağmur Tanrısevsin önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Dizi için dokuz aydır Hatay'da yaşadığını ve yöreyi çok sevdiğini söyleyen güzel oyuncu, "Rol aldığım dizi bitti, güzel bir işti. Dokuz aydır Hatay'da yaşıyordum, ben de yeni geldim İstanbul'a. Planlıydı bitmesi tabii üzgünüm, oyuncu arkadaşlarımla vedalaşmak üzdü, Hatay'ı çok sevdik. Çok güzeldi orada yaşam, tatillerde bile İstanbul'a gelmeden orada vakit geçiriyordum. Hatay'ın yemekleri çok güzeldi, tavsiye ederim. Yine bir proje olursa giderim" dedi.

Haberin Devamı

Yağmur Tanrısevsinden Kerem Bürsinle aşk yaşıyor iddiasına cevap

Yeni projeler için senaryolar okuduğunu ancak netleşen bir iş olmadığı için açıklama yapmaktan kaçınan Tanrısevsin, dönem işi yapmayı istediğini ifade edip, "Yeni projeler için görüşmelerimiz var ama şu an netleşmedi. Dönem işi hiç deneyimlemedim, neden olmasın?" şeklinde konuştu. 

"AŞK YOK"
Eski sevgilisi Kerem Bürsin ile tekrar sosyal medyada birbirlerini takip eden Tanrısevsin, "aralarında tekrar aşk başlayabileceği" iddialarına son noktayı koydu. 31 yaşındaki güzel, meslektaşı ile arkadaş olduklarını söyleyip, "Tekrar aşk durumu yok" dedi.

KEREM BÜRSİN CEPHESİNDEN İLK AÇIKLAMA
Magazin gündemine bomba gibi düşen aşk iddiasının ardından Kerem Bürsin'in ajansından basın açıklaması yapılmıştı: Son zamanlarda basında yer alan haberler için maalesef böyle bir dönemde bir açıklama yapma gereği duymaktayız. Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu sancılı ve hoş olmayan süreçte gündemin bu şekilde meşgul edilmemesini isteriz. Kerem Bürsin adının geçtiği haberler hiçbir şekilde doğru değildir. Ajansı ve kendisi dışında çıkan haberlerin hiçbir doğruluk payı yoktur. Oyuncumuz Kerem’in hayatında kimse olmamakla birlikte işlerimize her zamanki yoğun tempo ile devam etmekteyiz. Değerli magazin mensuplarının da bu süreç içerisinde sadece oyuncumuza değil ama herkese böyle hassas bir dönemde saygı duyulmasını rica ederiz.

Haberin Devamı

GEÇMİŞİN İZLERİNİ SİLDİLER!
Sosyal medyada Bürsin ile çekilen fotoğraflarının tamamını geçtiğimiz günlerde silen Hande Erçel, ünlü oyuncuyu takip etmeyi de bırakmıştı. Oyuncu çiftin takipçileri tarafından "Ayrılığın kanıtı" olarak yorumlanan bu hamle karşısında 34 yaşındaki Kerem Bürsin de eski aşkı ile pozlarını Instagram'dan kaldırmıştı.

Yağmur Tanrısevsinden Kerem Bürsinle aşk yaşıyor iddiasına cevap

Öte yandan özel hayatlarıyla gündemden düşmeyen ikilinin istemeden yollarını ayırdığı öne sürülmüştü. Ayrılığın ardından herhangi bir açıklamada bulunmayan Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in menajerlerinin, iki oyuncunun kariyerlerini düşünerek, bu ilişkinin bitmesi yönünde baskı yaptıkları iddia edilmişti.