Cadde 'Yanımdaki oyuncuya vura vura güldüm'

'Yanımdaki oyuncuya vura vura güldüm'

22.09.2017 - 18:28 | Son Güncellenme:

Ayşenil Şamlıoğlu, yeni filmi 'Ay Lav Yu Tuu' galasının ertesi günü (21 Eylül Perşembe) Sedef İybar'ın konuğu oldu. Usta oyuncu, "Sedef’li Lezzetler"de koltuk değnekleriyle gidip geldiği eğlenceli set anılarını ve mutfak maceralarını anlattı.

Yanımdaki oyuncuya vura vura güldüm

'Ay Lav Yu Tuu' filminin kendisinde çok ayrı bir yeri olduğunu Ayşenil Şamlıoğlu, sette kendisini hep sandalyeyle taşıdıklarını söyledi. Çekimlerin başlamasından hemen önce küçük bir kaza atlatan usta oyuncu, "Sete koltuk değnekleriyle gittim. Filmin benim için en matra olayı şuydu; yürümekte zorlandığım için sağolsun set ekibi çok yardımcı oldu. Beni sandalyeyle taşıdılar her yere. İtiraf ediyorum tek sahnemde dublör kullandım. O da küçük bir yürüme sahnesiydi" dedi.

Haberin Devamı

"FİLMİ İZLERKEN GÜLMEKTEN ÖLÜYORDUM"

Programdan bir gün önce galada filmi ilk defa izleyen Şamlıoğlu, "O kadar güzel olmuş ki, o kadar güzel tepkiler aldık ki çok eğlendim. Ölüyordum gülmekten filmi izlerken. Hemen yanımda filmin bir başka oyuncusu Ayça Damgacı oturuyordu. En son ona vura vura güldüğümü hatırlıyorum" şeklinde konuştu.

"ORASI BAMBAŞKA BİR BOYUT"

Sedef İybar, konuğuna gidip görmek istediği ve mutfağını merak ettiği bir yer oldup olmadığını sorunca Ayşenil Şamlıoğlu yakın zamanda Kuzey Tibet’e gideceğini söyledi. Şamlıoğlu seyahati hakkında, "Herkes Güney Vietnam’a gider ben Kuzey’e gitmek istiyorum. Orası bambaşka bir boyut. Hiç değişmeden kalmış. Daha önce de vejeteryan olduğum için onların yemeklerinin beni çok heyecanladıracağını ve mutlu edeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İybar, usta oyuncuya sebze suyuyla pişirdiği patlıcanlı mozarellalı erişte ve biberiyeli domates soslu tavuk pişirdi.