Cadde 'Yaşadığımız hiçbir acı silinip gitmez'

'Yaşadığımız hiçbir acı silinip gitmez'

13.04.2017 - 10:50 | Son Güncellenme:

Besteci, söz yazarı ve müzisyen Ersay Üner, son teklisi 'Tatlım Tatlım', aşk hayatı ve gelecekteki projelerine dair PopBizde'ye röportaj verdi.

Yaşadığımız hiçbir acı silinip gitmez

'Tatlım Tatlım' şarkısının oluşum hikayesini anlatan Ersay Üner, "Şarkıya, film çekilirken başladım, İstanbul'da tamamladım. Yılmaz Erdoğan senaryosu ve sette aldığım enerjiden ilham alarak ve filmi hayal ederek yazdım. Bir filmde şarkımı duymak ise benim için özel ve farklı bir deneyimdi. Çok keyif aldığım bir proje oldu. Bu alanda üretimime daha fazla zaman ayıracağım kesin" dedi.

Haberin Devamı

Ersay Üner, mutlu bir aşk hayatının üretime zarar verip vermediği hakkında, "Yaşadığımız hiçbir acı silinip gitmez. Muhakkak bir iz bırakır. Aynı zamanda ilişkide inişler çıkışlar vardır. Sorunun kısa cevabı ise hayır, üretimime zarar vermiyor. Aksine daha fazla üretiyorum" şeklinde yorum yaptı.

Ersay Üner, Hande Yener'le beraber imzasını attığı başarılı projeler için, "Hande ile irtibata geçtikten yaklaşık bir sene sonra 'Sebastian' çıktı ve diğerleri arkasından geldi. Zor değildi; zaman aldı. Simge, Aleyna Tilki, Murat Dalkılıç ve yeni şarkım üzerinde çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Yazarlar