Cadde 'Yasak aşk' ve 'imâm nikahı' iddiası! Doğuş'tan fotoğraflı yanıt

'Yasak aşk' ve 'imâm nikahı' iddiası! Doğuş'tan fotoğraflı yanıt

05.11.2023 - 15:02 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Doğuş, "Esra Çömelek isimli bir kadınla yasak aşk yaşayıp, dini nikâh kıydıkları" iddiasına cevap vermemişti. Evli ve iki çocuk babası Doğuş, dokuz yıllık eşi Hoşkeden Hidayetkızı ile boşanacakları yönündeki haberler üzerine sessizliğini bozdu.

Yasak aşk ve imâm nikahı iddiası Doğuştan fotoğraflı yanıt

Esra Çömelek ismindeki bir kadın, geçtiğimiz günlerde 'Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme' programına çıkmış; dokuz yıldır Azeri gazeteci ve sunucu Hoşkeden Hidayetkızı ile evli olan Doğuş ile yasak aşk yaşadıklarını hatta dini nikâh kıydıklarını açıklamıştı.

Haberin Devamı

"DOĞUŞ 'ÖNCEDEN KARŞIMA ÇIKSAYDIN SENİNLE EVLENİRDİM' DEDİ"

Çömelek, ünlü şarkıcı ile birbirlerinden çok etkilendiklerini ve kısa süre içinde aşk yaşamaya başladıklarını söylemişti.

Biz Doğuş'la daha önceden tanışıyorduk, 2020'de karşılaştık. Bir gün arkadaşım, Doğuş ve onun menajeri benim evime geldi. Konuşurken eşini anlatmaya başladı. 'Anlaşamıyorum, mutlu değilim. Ayrılmak istiyorum ama ayrılamıyorum' dedi. Çocuklarına çok düşkün bir baba. Bana 'bu zamana kadar sen niye karşıma çıkmadın, seninle evlenirdim' demişti. Beni gördüğünde çok etkilenmiş sonra da görüşmeye başlayarak. Sonra sevgili olduk üç ay birlikteydik. Bir ara eşiyle tartışmış eşyalarını alıp bana geldi. Sonra biz ertesi gün tartışınca ben onu evden yolladım ve bir sene ortadan kayboldu. Doğuş'tan çok etkilendim.

Yasak aşk ve imâm nikahı iddiası Doğuştan fotoğraflı yanıt

"DOĞUŞ BANA 'KARICIĞIM' DERDİ"

"Doğuş'la benim doğum günümü birlikte doğum günü kutladık" diyen hatta çektirdikleri fotoğrafları yayınlayan Esra Hanım, "Eşi de bu ilişkiyi şu an öğrenmiştir. Doğuş bana 'karıcığım' derdi. Birbirimize aşık olmuştuk. Bana hep boşanacağını söyledi. Birkaç kez benim evimde kaldı. Ben Doğuş'u hala insan olarak çok seviyorum. Birbirimize hediyeler aldık. Bana iki tane altın yüzük ve pahalı bir çakmak almıştı. Hepsini çöpe attım sonra" ifadelerini kullanmıştı.

Yasak aşk ve imâm nikahı iddiası Doğuştan fotoğraflı yanıt

"NEDEN BOŞANMADAN DİNİ NİKAH KIYDIĞIMIZI SORDUM"

Haberin Devamı

Doğuş ile dini nikâh kıydıklarını idia eden Çömelek, "Eşi o dönem Doğuş'tan boşanmak için bir milyon dolar istemiş. Bana söyledi ama ne oldu bilmiyorum. Daha sonra eşinin yanına döndü. Doğuş'la dini nikâh kıydık. Yanımızda menajeri ve iki kız arkadaşım vardı. Dini nikâh kıyacağımızı bilmiyordum, bana sürpriz yaptı. Hocanın bu durumdan haberi yoktu. Neden boşanmadan nikâh kıydığımızı sorduğumda 'günah' dedi. El ele bile tutuşmazdı. Onunla görüşmeme nedenim boşanmamasıydı" şeklinde konuşmuştu.

Yasak aşk ve imâm nikahı iddiası Doğuştan fotoğraflı yanıt

DOĞUŞ'TAN AİLE POZU: SİZİ SEVİYORUM

Magazin gündemini karıştıran iddia sonrası eşiyle boşanacağı yönünde haberler çıkan Doğuş, Instagram hesabından ailesiyle çektirdiği fotoğrafı paylaşarak, kalp emojileriyle birlikte "Sizi seviyorum ailem" notunu yazdı.

Yasak aşk ve imâm nikahı iddiası Doğuştan fotoğraflı yanıt

Esra Çöemelek'in iddialarına sessiz kalmayı tercih eden şarkıcı, bu paylaşımıyla eşi Hoşkeden Hidayetkızı ile arasında bir sorun olmadığını gözler önüne serdi.