Cadde Yasak Elma Canan kimdir, gerçek adı ne? Yasmin Erbil yaşı ve boyu kaç, annesi kimdir?

Yasak Elma Canan kimdir, gerçek adı ne? Yasmin Erbil yaşı ve boyu kaç, annesi kimdir?

27.09.2021 - 21:42 | Son Güncellenme:

Şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda Canan karakteri ile katılıyor. Erbin ile Nergis Kumbasar çiftinin kızları olarak İstanbul'da dünyaya gelen Yasmin, 1995 doğumludur. İşte, Yasmin Erbil'in hayatı...

Yasak Elma Canan kimdir, gerçek adı ne Yasmin Erbil yaşı ve boyu kaç, annesi kimdir

Yasmin Erbil, ekranlarda Yasak Elma dizisi ile yer alıyor. Mehmet Ali Erbil ve oyuncu Nergis Kumbasar'ın kızı olan Yasmin Erbil'in bir ablası ve bir de küçük erkek kardeşi bulunuyor. Saint Benoit Fransız Lisesi'nde eğitim gördü ve 1.70 boyundadır.

Haberin Devamı

YASMİN ERBİL KİMDİR?

Erbil, 2 Aralık 1995’te İstanbul'da Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar'ın kızları olarak dünyaya geldi. Çift, kızlarını doğmasının ardından 1 yıl sonra ayrılma kararı aldı. Özel Saint Benoit Fransız Lisesi'nden mezun olan Yasmin Erbil, özel bir üniversitesinin İletişim Fakültesinde eğitim gördü.

Yasmin Erbil'in, babası Mehmet Ali Erbil'in ilk evliliğinden olan Sezin Erbil isminde kendinden 13 yaş büyük ablası ve yine Mehmet Ali Erbil'in Tuba Coşkun ile yaptığı son evliliğinden doğan Ali Sadi isminde kendinden 11 yaş küçük erkek kardeşi vardır. 1,70 boyunda ve 58 kilodur.