Cadde Yasak Elma Doğan ölecek mi, diziden ayrılıyor mu? Doğan'ı oynayan Murat Aygen kimdir?

Yasak Elma Doğan ölecek mi, diziden ayrılıyor mu? Doğan'ı oynayan Murat Aygen kimdir?

19.04.2022 - 01:57 | Son Güncellenme:

Doğan ölüyor mu? Murat Aygen, Yasak Elma dizisinde Doğan karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. Dizide Yıldız'ın eşi ve Kumru'nun da babası olan Doğan, son bölümde kaza geçiyor. Peki, Doğan ölüyor mu, Murat Aygen diziden ayrılıyor mu?

Yasak Elma Doğan ölecek mi, diziden ayrılıyor mu Doğanı oynayan Murat Aygen kimdir

Fox ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Yıldız'ın eşi rolü ile dikkat çeken Doğan karakterine Murat Aygen hayat veriyor. Ancak yayımlanan son bölümde Ekin ile kavgaya tutuşan Doğan, kafasını merdivene çarpıyor. İşte, Doğan'ın akıbeti...

Haberin Devamı

DOĞAN ÖLECEK Mİ?

Sevilen dizi Yasak Elma'da Murat Aygen'in hayat verdiği Doğan karakteri, 139. bölümde başından ağır darbe alıyor. Ekin ile kavga eden Doğan, bir anda yere düşerek başını merdivene çarpıyor.

Ancak Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Murat Aygen dizi kadrosundan ayrılmayacak.

MURAT AYGEN KİMDİR?

Aygen, 29 Ekim 1971 tarihinde Diyarbakır'da doğdu. Oyuncu 2005 yılındaki Ankara Ekspresi (Binbaşı Seyfi) rolüyle duyurdu. Murat Aygen'in ilk sinema filmi Av Mevsimi'dir. Paramparça Aşklar ve Kül ve Ateş adlı televizyon dizilerinde oynadı.

Medcezir adlı televizyon dizisi ile Star TV'de ekrana gelen Aygen, Yasak Elma'da yer alıyor.Oyuncu 2010 yılından bu yana Nihan Aslı Elmas ile evlidir.