Cadde Yasemin Özilhan'ın rüzgarla imtihanı

Yasemin Özilhan'ın rüzgarla imtihanı

12.10.2021 - 08:10 | Son Güncellenme:

İş insanı İzzet Özilhan ile evlenmesinin ardından ekranlardan uzaklaşan Yasemin Özilhan, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren sosyetik güzel, son olarak deniz kenarında verdiği pozları yayınladı.

Yasemin Özilhanın rüzgarla imtihanı

Tarzı ve paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Yasemin Özilhan, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Emine ve Ela adında iki kız çocuğu olan sosyetik güzel, son olarak deniz kenarında verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.

Haberin Devamı

Kuvvetli rüzgar nedeniyle saçları uçuşan 36 yaşındaki Özilhan, paylaşımına; "Rüzgarla imtihanım" notunu düştü.

‘Doktorlar’ dizisinde canlandırdığı ‘Ela’ karakteri ile tanınan ve anne olduktan sonra oyunculuğu bırakan ünlü ismin fotoğraflarına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Yasemin Özilhanın rüzgarla imtihanı

KARAVAN TATİLİ
Öte yandan son yılların yükselen trendi olan karavan modasına kayıtsız kalamayan Yasemin-İzzet Özilhan çift, geçtiğimiz haftalarda temmuz ayında aldıkları karavanlarıyla tatile çıkmıştı.

Hiçbir detayın unutulmadığı lüks karavanları ile kendilerine sakin bir rota çizen ikiliden Yasemin Özilhan, doğa tatilinin fotoğraflarını Instagram'da takipçileri ile paylaşmıştı.

Yasemin Özilhanın rüzgarla imtihanı