Cadde Yeni melekler kanatlandı

Yeni melekler kanatlandı

12.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Victoria’s Secret’ın geleneksel yılbaşı defilesi ABD’nin New York kentinde gerçekleştirildi. Melekler arasına yeni katılan Kendall ve Gigi’nin yanı sıra kıdemli melekler de göz kamaştırdı

Yeni melekler kanatlandı

Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria’s Secret’ın merakla beklenen defilesi yeni ‘melek’lerin de katılımıyla salı günü görkemli bir şovla gerçekleşti. Bu yıl New York’ta düzenlenen defilenin en dikkat çeken isimleri kuşkusuz yeni melekler Kendall Jenner ve Gigi Hadid oldu. Henüz 20 yaşında olmasına rağmen dünyanın en çok kazanan modelleri arasına giren Jenner, iki farklı iç çamaşırıyla podyuma çıktı. Jenner’ı izlemeye gelenler arasında annesi Kris Jenner ve cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan babası Caitlyn Jenner da yer aldı.
Fantezi sutyen büyüledi
Uzun zamandır Victoria’s Secret meleği olmak istediğini her fırsatta dile getiren Jenner’ın bu hayali de gerçekleşmiş oldu. Defilenin dikkat çeken bir diğer ismi olan Gigi Hadid de defilede iki farklı iç çamaşırı sergilerken, yeşil renkli melek kanadıyla süslü tasarım ilgi topladı. Şovda, Ellie Goulding, The Weeknd ve Selena Gomez sahne aldı. Defilenin en ilgi çeken tasarımları arasında Lily Aldridge’nin tanıttığı 2 milyon dolar (5.7 milyon TL) değerindeki fantezi sütyen yer aldı. Yapımı 685 saat süren sütyende, elmas, mavi topaz, sarı safir ve pembe kuvars taşının da yer aldığı 6 bin 500 değerli taş bulunuyor. Defilede Victoria’s Secret’ın kıdemli modelleri Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, ve Elsa Hosk da ihtişamlı iç çamaşırı tasarımlarıyla sahne aldı. Ülkemizde yılbaşı gecesi gösterilecek olan defile ABD televizyonlarında ise 8 Aralık’ta yayınlanacak.

Haberin Devamı


Sabahlıkla poz
Merakla beklenen defileye hazırlanan meleklerin kulis maceraları sosyal medyada günün konusu oldu. Victoria’s Secret’ın İsveçli modeli Elsa Hosk’un sahne arkasında verdiği çıplak pozlar çok konuşuldu. DailyMail gazetesi podyum arkasında modellerin nasıl zaman geçirdiğini sayfasına taşıdı. Sağlıklı yaşamaya özen gösteren modellerin kuliste, en çok sandviç, bolca meyve,
kahve ve su tükettiği belirtildi. Modeller, sahne arkasında markanın ikonik sabahlıklarıyla poz vermeyi de ihmal etmedi.

Yeni melekler kanatlandı