Cadde Yeni sevgiliye konuşma yasağı

Yeni sevgiliye konuşma yasağı

23.08.2010 - 01:12 | Son Güncellenme:

Kenan İmirzalıoğlu’nun geçen hafta birlikte caz konserine gittiği Senem Kuyucuoğlu ile birlikte olduğu ve güzel modele ilişkileri hakkında konuşma yasağı getirdiği öğrenildi

Yeni sevgiliye konuşma yasağı

Kenan İmirzalıoğlu’nun geçen hafta birlikte caz konserine gittiği manken Senem Kuyucuoğlu’na konuşma yasağı getirdiği öğrenildi. 6 yıllık sevgilisi Zeynep Beşerler’den ayrıldıktan sonra adı iki ay içinde Nehir Erdoğan, Kardelen Ergin ve Ebru Destan ile aşk dedikodularına karışan, ancak tüm bu iddiaları yalanlayan İmirzalıoğlu, Kuyucuoğlu ile ilgili haberlere sessiz kalmayı tercih etti. İmirzalıoğlu’nun birlikte olmaya başladığı Kuyucuoğlu ile gazetecilere yakalanmayacağını düşünerek konsere gittiği, flaşlar patlayınca da çok şaşırdığı belirtildi.
Geçen aylarda podyuma çıktığı bir defilede elbisesi üzerinden düşünce zor durumda kalan ve uzun süre ortalarda görünmeyen Kuyucuoğlu da İmirzalıoğlu ile yaşadığı ilişki hakkında sorulan sorulara sessiz kaldı. Kuyucuoğlu, “Bu konuda konuşmak istemiyorum. Yorum yok. Çok arada kaldım” demekle yetindi.