CaddeYeni yıla yeni albüm

Yeni yıla yeni albüm

08.12.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Camila Cabello, 2020’ye özel hazırladığı ‘Romance’ı sevenleriyle buluşturdu

Yeni yıla yeni albüm

Camila Cabello, yeni albümü ‘Romance’ı piyasaya sürdü. 22 yaşındaki şarkıcı, sevgilisi, Shawn Mendes ile düet yaptığı ‘Senorita’ parçasının da bulunduğu çalışmada, ‘Shameless’, ‘Liar’, ‘Cry for Me’, ‘Easy’ ve ‘Living Proof’ gibi eserleri seslendiriyor. Epic Records ve Syco Music aracılığıyla tüm dijital platformlarda yayınlanan projeyle ilgili Kübalı popçu, “Romance ile ilgili herkesin verdiği tepkiler için minnettarım. Dinlediğiniz için teşekkürler. Kalbimi insanlarla paylaşabilmek, beni çok şanslı hissettiriyor. Bu anların benim için anlamının büyük olduğunu bilmenizi isterim” dedi.

Haberin Devamı

Şarkı yazmanın kendisi için duygularıyla iletişime geçmenin bir yolu olduğunu belirten Cabello, “Her şeyin üzerinde, bunları kendim için yapıyorum. Bu benim akıl sağlığım” ifadesiyle şaşırttı.

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar