Cadde YEŞİLÇAM BÖYLE OYUNCU GÖRMEDi!

YEŞİLÇAM BÖYLE OYUNCU GÖRMEDi!

28.04.2010 - 00:59 | Son Güncellenme:

20’li yaşlardaki bir genç, Yeşilçam’a tarihinin oyununu oynadı! Kandırılan oyuncular neye uğradıklarını şaşırmış durumda...

YEŞİLÇAM BÖYLE OYUNCU GÖRMEDi

* İlyas Ö. adlı 20’li yaşlarda bir genç, aralarında Türk sinemasının jönlerinin de olduğu yaklaşık 300 kişiyi oyuna getirdi. Yeşilçam’ın emekçilerinden Necdet Kökeş’e ulaşan genç, bir amcasının Kütahya milletvekili, öteki amcasının Kütahya Porselen’in sahibi olduğunu ve bir reklam filmi serisi hazırladıklarını söyler. Bu filmde oynatmak üzere Türk sinemasının tüm jönlerini ve karakter oyuncularını bir araya getirmek istediğini belirtir. Büyük paralar önerir. Bölüm başı 50 bin TL’ye Kökeş’le el sıkışır.
* İ. Ö., Kökeş’ten kadroyu oluşturmasını da ister. Herkes böylesi cazip bir teklife sorgusuz balıklama atlar.
* Amcasının bir TV programında izlediği, maddi sıkıntı çeken Meral Zeren’in de projeye dahil edilmesi mesajını ileten İ.Ö, Cüneyt Arkın’ı da kadroda görmek ister. Böylece listedekilerin sayısı 300’e yükselir.
* 24 Nisan’da genç adam, amcalarının ekiple tanışmak istediğini söyler, onları yemeğe davet eder. Kadro çok kalabalık olduğu için birkaç gruba ayrılır. İ.Ö, onları otobüsle alacağını belirtir.
* NURİ Alço, Serdar Gökhan, Mahmut Hekimoğlu, Engin Çağlar ve Hikmet Taşdemir’in aralarında olduğu 28 kişi Taksim’de buluşur.
* İKİ saat sonra gelen giden olmayınca Nuri Alço, Kütahya milletvekiline ulaşır ve gerçek ortaya çıkar: Ne böyle bir davet vardır ne de reklam projesi...
* ŞİMDİ herkes şu sorunun yanıtını arıyor: “Bu genç bizi niye böyle bir oyuna getirdi?”

Haberin Devamı

ALİ EYÜBOĞLU'NUN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...