Cadde Yetenek Sizsiniz Türkiye için flaş karar!

Yetenek Sizsiniz Türkiye için flaş karar!

24.02.2015 - 10:51 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranında yayınlanan en keyifli yarışma Yetenek Sizsiniz için yeni bir karar alındı. 2. Tur elemeleri ile kıyasıya rekabetin devam ettiği Yetenek Sizsiniz'de ne gibi değişiklikler oldu? Yetenek Sizsiniz son bölüm ve detaylar haberimizde...

Yetenek Sizsiniz Türkiye için flaş karar

Acun Ilıcalı, Eser Yenenler, Özgü Namal ve Murat Boz'un jürisinde yer aldığı program Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin yayın günü yine değiştirildi.

Haberin Devamı

İlk olarak hafta sonu yayınlanan program İşte Benim Stilim yarışmasının gelmesi ile Cuma ve Pazar günleri yayınlanma kararı almıştı.

Şimdi yapılan değişiklik ile Yetenek Sizsiniz'in günü yine değişti. Survivor All Star'ın başlaması ile Yetenek Sizsiniz'in yeni bölümleri Çarşamba ve Perşembe akşamı yayınlanacak.

İzleyenleri yine çok renkli diyaloglar ve bol kahkaha vardı.
Yetenek Sizsiniz Türkiye’de 2. Tur heyecanı devam etti. Stüdyodaki izleyicilerin oylaması ile yarı finale kalma şansını yakalayacak olan yarışmacılar, en iyi performanslarını sergilemeye çalışırken, en yüksek oyu alabilmek için kıyasıya mücadele etti.
Geçen hafta yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye’de; Last Minute grubu 2. Tur için hazırladığı performansla seyirciden %80 oy almayı başardı. Grubun gösterisi sonrası sahneye çıkan Can bebek ise sempatikliği ile tüm dikkatleri üzerine çekti.
“Yetenek Sizsiniz Türkiye” Çarşamba ve Perşembe akşamı TV8’de!