Cadde Yıldız Tilbe ev halini paylaştı

Yıldız Tilbe ev halini paylaştı

12.09.2021 - 11:47 | Son Güncellenme:

Son dönemde aşı ile ilgili açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Siyah büstiyeriyle poz veren 55 yaşındaki şarkıcı, karın kaslarıyla şaşırttı.

Yıldız Tilbe ev halini paylaştı

Yıldız Tilbe çılgın dansları, ilginç giyim tarzı, dikkat çeken sosyal medya paylaşımları ile farkını ortaya koyuyor. Renkli kişiliğiyle tanınan 55 yaşındaki şarkıcı, bu kez Instagram hesabı üzerinden ev halini paylaşarak adından söz ettirdi.

Haberin Devamı

Siyah büstiyeri ile poz veren Tilbe'nin ev haline beğeni yağdı. Çoğu takipçi şarkıcının karın kaslarını anında fark etti. Birkaç kullanıcı ise "Ev tarzı sahne tarzından daha iyi" yorumunu yaptı.

Yıldız Tilbe ev halini paylaştı

YENİ AŞI AÇIKLAMASI
Öte yandan geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından "Aşıyı da, PCR testini de reddediyorum" açıklamasını yapan Yıldız Tilbe'nin, uygulamaya başlanan yeni kararların da etkisiyle bu konudaki fikrini değiştirdiği ve aşı olduğu iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı, konuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

Aşı olduğu iddialarını yalanlayan Yıldız Tilbe, Twitter hesabından yaptığı açıklamada;  "Olmadım aşı maşı, olmayacağım" ifadelerini kullanmıştı.