Cadde Youtuber Ece Mumay'ın ilk single'ı çıktı

Youtuber Ece Mumay'ın ilk single'ı çıktı

23.05.2017 - 13:06 | Son Güncellenme:

Youtube’da 4 yıl önce açtığı kanalda birbirinden değerli sanatçıların bestelerini yorumlayan genç ve yetenekli müzisyen Ece Mumay'ın söz ve müziği kendisine ait single'ı 'Belki Bir Gün', Pasaj Müzik etiketiyle dijital müzik platformlarında yayınlanmaya başlandı.

Youtuber Ece Mumayın ilk singleı çıktı

Söz ve müziği Ece Mumay'a, düzenlemesi Caner Karamukluoğlu'na ait 'Belki Bir Gün' parçasının Kalamış'ta çekilen video klibinin yönetmen koltuğunda İdil Dizdar ve Sait Dağdeviren oturdu.

Haberin Devamı

18 yaşını doldurduktan sonra Pasaj Müzik’le anlaşan Youtuber Mumay, ilk albümünün hazırlıklarını tamamladı. Genç müzisyen, sonbaharda yayınlanacak ilk albümdeki 10 parçanın 8’ine söz ve müziğiyle imza attı.

"ORGANİK ALBÜM"

Ece Mumay, "Bir kalıba sokmadan, içimden geldiği gibi albüm oldu. Tamamıyla organik bir albüm benim için. Benim dinlediğim her tarz müzik albümde yer aldı" dedi.

Profesyonel müzik yaşamına atılmayla birlikte eğitiminin aksamayacağını ve her zaman eğitimine vereceğini belirten 18 yaşındaki Mumay, “Yaptığım işe ve beni dinleyerek destekleyenlere her zaman saygı duydum. Müziğe başladığım 8 yaşından beri sürekli üzerine bir şeyler koyarak ilerlemeye çalıştım. Gelen tepkilerinden de doğru yolda olduğumu anladım. Yaklaşık 8 aydır stüdyodayım. Konservatuvar derslerimi ihmal etmeden gece gündüz çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.