Cadde Yusuf Güney popüler müziği bırakacak! 'Astral seyahat ile dalga geçilmez'

Yusuf Güney popüler müziği bırakacak! 'Astral seyahat ile dalga geçilmez'

27.07.2023 - 07:35 | Son Güncellenme:

"Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. NASA birçok bilgiyi benden sonra açıklıyor" sözleriyle gündem olan Yusuf Güney, "Bu durum ruhsal bir deneyim ve ispatlayamazsın" dedi. Üç yıldır sahneye çıkmama sebebine açıklık getiren şarkıcı, senaryo yazdığını ve popüler müziği bırakacağını açıkladı.

Yusuf Güney popüler müziği bırakacak Astral seyahat ile dalga geçilmez

Yusuf Güney, önceki gün Baltalimanı Portaxe'de gerçekleşen Fashion and Music Show'a katıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Pandemi sürecinden başlayarak yaklaşık üç yıl sahnelerde yoktum. Sahnelere ara vermemin sebepleri vardı. 15 yıldır sektördeyim, bazen dinlenmen gerekiyor. Dönemsel bıkkınlığım oldu, şimdi tekrar sahnelerde olacağım. Şarkılarımla bomba gibi dönüyorum" dedi.

Haberin Devamı

"SENARYODA POLİSİYE VE ASTRAL SEYAHATLER VAR"

Senaryo yazmaya başladığını belirten Güney, "Yakın zamanda bir komedi filmim olacak, ben de oyuncu olarak kadroda yer alacağım. Senaryo yazmaya başladım, içinde polisiye ve astral seyahatlerin olduğu güzel bir hikaye oluyor" şeklinde konuştu.

Yusuf Güney popüler müziği bırakacak Astral seyahat ile dalga geçilmez

"2023'TE NELER OLDU GÖRDÜNÜZ"

Geçtiğimiz aylarda çokça konuşulan astral seyahat hakkındaki sözlerinin hatırlatılamsı üzerine 39 yaşındaki şarkıcı, "Ben alim ya da derviş değilim. Bu durum ruhsal bir deneyim ve ispatlayamazsın. Dalgaya alınacak bir durum değil. Eleştirilerin yanında destek ve tebrikler de oldu. 2023 yılında neler olduğunu gördünüz, bunlar daha başlangıç. İnsanlarla bu durumumu paylaşmak istedim ama erken davranmışım, onu anlamış bulundum" cevabını verdi.

Yusuf Güney popüler müziği bırakacak Astral seyahat ile dalga geçilmez

Haberin Devamı

"HAYVANLAR BİLE MÜZİKLE SAKİNLEŞİYOR"

Popüler müziği bırakacağını duyuran ünlü isim, "41 yaşına geldiğimde yaptığım popüler müziği bırakacağım. Çok farklı ve özel bir müzik yapacağım. Osmanlı'da müzikle şifa verme vardı ama artık kullanılmıyor. Bunun üzerine gideceğim. Hayvanlar bile müzikle sakinleştiriliyor. Müziğin gücü inanılmaz. Bir sene daha popüler müzikle karşınızda olacağım ama sonrası dediğim gibi olacak" ifadelerini kullandı.

Yusuf Güney popüler müziği bırakacak Astral seyahat ile dalga geçilmez