Cadde Zafer Algöz'den sert tepki: Serdar Ortaç kim?

Zafer Algöz'den sert tepki: Serdar Ortaç kim?

24.09.2021 - 16:48 | Son Güncellenme:

Oyuncu Zafer Algöz, 3-3 sonuçlanan Beşiktaş-Adana Demirspor maçının ardından siyah-beyazlı takıma yönelik hakaret içeren sözleri nedeniyle şarkıcı Serdar Ortaç'a tepki gösterdi.

Zafer Algözden sert tepki: Serdar Ortaç kim

Süper Lig'in 6'ncı haftasında Adana Demirspor'u konuk eden Beşiktaş, 3-0 önde olduğu maçtan 3-3'lük beraberlikle ayrılmıştı. Serdar Ortaç, Adana konseri sırasında Beşiktaş hakkında kullandığı hakaret içeren ifadeler nedeniyle tepkilerin odağında yer almıştı.

Haberin Devamı

"BEŞİKTAŞ BENİ AFFETSİN"
Gelen tepkiler sonrasında Serdar Ortaç, Instagram'da bir özür paylaşımı yaptı. 51 yaşındaki şarkıcı, yayınladığı videoda, "O gece Adana'da konserim vardı. Seyircilerden biri telefonunu gösterdi. Israrla 'Bunu söyle abi' dedi, ben söyledim. Adana'yı gaza getireyim derken öbür tarafı sinirlendirdim. Herkesten özür diliyorum. Yapacak bir şey yok artık, laf ağızdan çıktı. Adana da beni affetsin, Beşiktaş da inşallah" dedi.

"VARLIĞINDAN BİR FAYDA GÖRMEDİK"
Fanatik Beşiktaşlı Zafer Algöz'den ünlü şarkıcıya tepki geldi. Ünlü oyuncu, "Serdar Ortaç kim? Beşiktaş taraftarı böyle ufak işlerle uğraşmasın. İşimize bakalım. Varlığından bir fayda görmedik. Yokluğu bizim için kazançtır" ifadelerini kullandı.

Zafer Algözden sert tepki: Serdar Ortaç kim