Cadde Zeynep Beşerler'den İlhan İrem'in vefatından sonra organ bağışı sitemi!

Zeynep Beşerler'den İlhan İrem'in vefatından sonra organ bağışı sitemi!

29.07.2022 - 16:32 | Son Güncellenme:

'Konuşamıyorum' 'Anlasana' 'Yazık oldu Yarınlara' gibi unutulmaz eserlere imza atan şarkıcı ve söz yazarı İlhan İrem, böbrek yetmezliği teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede dün akşam yaşamını yitirdi. Usta sanatçıdan gelen acı haber tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Bir süredir diyalize giren şarkıcının vefatından sonra Twitter'da yazdıklarıyla gündem olan oyuncu Zeynep Beşerler, organ bağışı yapmayanlara tepki gösterdi.

Zeynep Beşerlerden İlhan İremin vefatından sonra organ bağışı sitemi

Milliyet.com.tr
Türk müziğinin duayen ismi İlhan İrem, 67 yaşında Maslak'ta özel bir hastanede hayatını kaybetti. Oyuncu Zeynep Beşerler, 2016 yılında da hastaneye kaldırılan ve diyaliz makinasına bağlanan sanetçının böbrek yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirmesinin ardından sosyal medya hesabından yayınladığı mesajlarla isyan etti.

Haberin Devamı

"KAÇINIZIN ORGAN BAĞIŞI ADINA PAYLAŞIMI OLDU"

"Maalesef bu ülkede giden değerli" diyen oyuncu, "Kusura bakmayın ama yıllardır Levent'te diyaliz merkezinde tedavi gören İlhan İrem için kaçınızın organ bağışına destek olmak adına paylaşım oldu? Bu kadar seveni nasıl habersiz kalmış acaba" diyerek, tepkisini dile getirdi.

Zeynep Beşerlerden İlhan İremin vefatından sonra organ bağışı sitemi

"İHTİYACIM OLAN BİR BÖBREK, ALABİLİR MİYİM?"

Son olarak 'Anlatırsam Aşık Olurum' filminde rol alan Beşerler, "Organ bağışcıyım. İlhan İrem bu konuda kimseden yardım talep etmedi hatta son ağırlaştı dendiğinde durumu yalanladı. Organ bağışına dikkat çekmenize saygı duyuyorum ama İlhan İrem sevgimizi sakın küçümsemeyin lütfen" mesajını yazan bir takipçisine şu yanıtı verdi:

Sevgili İlhan İrem bu durumu yalanladı, inkar etti. Belki de reklam olmak istemedi? Ben sizden yardım talep ediyorum, ihtiyacım olan bir böbrek. Alabilir miyim müsaitseniz? Kimseyi küçümsediğim yok sadece mantıklı düşünelim lütfen!

"SUÇLAMA DEĞİL, ELEŞTİRİ"

Haberin Devamı

"İlhan İrem için birkaç defa hastalık haberi yapıldı. Asla 'böbrek bekliyor' haberi yapılmadı. Çok eminim çünkü ilgili haberleri okumadan hiç geçmedim! Bu suçlamanızı yanlış yere yapmışsınız. Çok üzücü" tweet'ine ise "Yanlışınız var. Diyalize girdiği birçok kere haber yapıldı. Ayrıca yazdığım şey suçlama değil, eleştiri" karşılığını verdi.

Zeynep Beşerlerden İlhan İremin vefatından sonra organ bağışı sitemi

İLHAN İREM'iN VASİYETİ

İlhan İrem'in eşi Hansu İrem, Türk Pop Müziği'nin romantik sesli efsanevi sanatçısının vefat haberini, şarkıcının cep telefonundan gazeteci Olcay Ünal Sert'i arayarak gözyaşları içerisinde verdi.

"Malesef İlhan'ı şu an kaybettik. İlhan melek oldu" diyen Hansu İrem, eşinin vasiyetini de söyle açıkladı:

Üç vasiyeti var. Tabutunun türk bayrağına sarılmasını istiyor ve AKM de bir tören yapılmasını istiyor. Bir diğer vasiyeti de Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verilmek.