Cadde Zeynep Casalini'den yeni şarkı: Köprüler

Zeynep Casalini'den yeni şarkı: Köprüler

07.12.2016 - 16:54 | Son Güncellenme:

Zeynep Casalini, sözleri Çağlar Yerlikaya'ya, bestesi Nuri Harun Ateş'e, düzenlemesi Hüseyin Cevahir Vural'a ait 'Köprüler' isimli şarkısını, Pasaj Müzik etiketiyle 8 Aralık'da dijital platformlarda yayınladı.

Zeynep Casaliniden yeni şarkı: Köprüler

Zeynep Casalini'nin yeni şarkısı 'Köprüler'in akustik ve dinamik yapıya sahip düzenlemesi, temiz ve dinlerken yormayan soundu dikkati çekiyor.

Haberin Devamı

Türkiye'nin önemli müzik adamlarından Volkan Öktem (davul), İlter Kurcala (davul) ve Gündem Yaylı grubunun eşlik ettiği şarkının vokal kaydı Ankara Stüdyo Mars'ta, geri kalan tüm kayıtlar İstanbul'da Dut Yapım'da tamamlandı. Mastering'i Çağlar Türkmen, miksini Uğur Memiş hazırladı.

'Köprüler'in video klibi, birçok videoda birlikte çalıştığı yakın dostu Gürcan Keltek yönetmenliğinde çekildi. Bodrum'da eski bir tersanede başlayan çekimler tarihi yarımadanın farklı doğal mekanlarında 2 günde tamamlandı.

'Duvar', 'Dokunma Bana', 'Nilüfer', 'Unutursun', 'Yeter ki', 'İmkansız Diyemem', 'Yas Uykusu' gibi hit şarkıları ile geniş bir dinleyici kitlesine kavuşan Zeynep Casalini, Türkiye'nin en önemli kadın vokalleri arasında yer almayı başardı.