CaddeZeynep Cüreklibatır'a dedesi Cüneyt Arkın'dan destek

Zeynep Cüreklibatır'a dedesi Cüneyt Arkın'dan destek

22.09.2021 - 09:38 | Son Güncellenme:

Cüneyt Arkın’ın torunu Zeynep Cüreklibatır da dedesinin izinden gidiyor. Türkiye’nin ilk rap filmi 'Kovala'da rol alan genç oyuncuya en büyük destek dedesinden geldi.

Zeynep Cüreklibatıra dedesi Cüneyt Arkından destek

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen için çekilen 'Kovala' filminde 'Stabil' ismiyle bilinen rapçi Dağra Solmaz’ın kardeşini oynayan Zeynep Cüreklibatır, ilk oyunculuk denemesinde övgü topladı.

Haberin Devamı

"TORUNUMUN İLK FİLMİ"
Hande Soral, Melis Sezen ve Ozan Akbaba’nın da rol aldığı filmi çok beğendiğini belirten Cüneyt Arkın, bir paylaşım yaparak, “Torunum Zeynep’in ilk filmi ‘Kovala’ yayına girdi. Çok güzeldi, herkesin emeklerine sağlık" ifadelerini kullandı.

 

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar