Cadde Zirveye yerleştiler

Zirveye yerleştiler

10.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ipsos’un katılımcılarla yüz yüze yaptığı ‘En Beğenilen’ araştırmasında, Engin Altan Düzyatan, Bergüzar Korel ve Acun Ilıcalı ilk sırada yer aldı

Zirveye yerleştiler

Araştırma sektöründe Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında yer alan ve 90 ülkede temsilciliği bulunan Ipsos, yaklaşık bir ay süren ve katılımcılarla yüz yüze yapılan araştırma sonuçlarına göre en beğenilen diziyi, kadın/erkek oyuncuları ve televizyoncuyu belirledi. Araştırmaya göre ‘Türkiye’nin En Beğenilen Dizisi’ yüzde 12 oy alan ‘Diriliş Ertuğrul’ oldu. Oyların yüzde 8’ini alan ‘Söz’ ikinci, yüzde 5’ini alan ‘Çukur’ ise üçüncü oldu.

Haberin Devamı

Acun uzak ara

Türkiye Barometresi Yeni Yıl Özel Araştırması’na göre ‘Türkiye’nin En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu’ yüzde 9’la Bergüzar Korel olurken, oyuncunun hemen arkasında Aslı Enver ve Deniz Çakır yer aldı. ‘En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu’ ise ‘Diriliş Ertuğrul’un başrolünde yer alan Engin Altan Düzyatan oldu. Oyların yüzde 11’ini alan Düzyatan’ı, Aras Bulut İynemli ikinci, Oktay Kaynarca ise üçüncü olarak takip etti. Araştırmaya katılanlar ‘En Beğendiğiniz Televizyoncu’ olarak ise Acun Ilıcalı’yı seçti. Oyların yüzde 21’ini alan ve programlarıyla milyonları ekran başına kilitleyen Ilıcalı, en yakınındaki Fatih Portakal (Yüzde 8) ve Ali Sunal’a (Yüzde 7) fark atarak zirveye oturdu.