Cadde Zuhal Olcay'ı güldüren Haluk Bilginer sorusu

Zuhal Olcay'ı güldüren Haluk Bilginer sorusu

14.04.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Usta oyuncu Haluk Bilginer'in, Zuhal Olcay ile evliyken şarkıcı Aşkın Nur Yengi'ye aşık olduğu iddia edilmişti. Ünlü çiftin, bu yüzden boşandığı öne sürülmüştü. Zuhal Olcay'ın sahne aldığı mekanda ‘Dünden Sonra Yarından Önce' şarkısını söylerken yaptığı açıklama ile bir dönem magazin gündeminden düşmeyen olay yeniden gündeme geldi. Tecrübeli sanatçı ve oyuncu Zuhal Olcay'a sahnesinde söylediği sözler hatırlatıldı.

Zuhal Olcayı güldüren Haluk Bilginer sorusu

Haluk Bilginer, 1992 yılında nikah masasına oturduğu Zuhal Olcay'dan 2004'te ayrılmıştı. 2006'da Aşkın Nur Yengi ile dünyaevine giren 67 yaşındaki oyuncu, sürpriz bir kararla 2012'de tekrar boşanmıştı. Haluk Bilginer'in, Zuhal Olcay ile evliyken şarkıcı Aşkın Nur Yengi'ye aşık olduğu iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Daha önce Selçuk Yöntem (1976-1979) ve Zafer Olcay'la (1980-1987) evlilik yapan Zuhal Olcay'ın, geçtiğimiz haftalarda üçüncü eşi Haluk Bilginer’e sahneden gönderme yaptığı konuşulmuştu. Posta gazetesinden Uğur Alkapar, bu konuyu köşesine taşımıştı:

"Beşiktaş’ta bir restoranda Zuhal Olcay’ı dinledik. ‘Dünden Sonra Yarından Önce’yi söylerken 'Tanıdık bir hikaye. Kadınla erkek tanışırlar, sevişirler, evlenirler. Sonra da erkek daha genç bir kadın için eşini terk eder' deyince alkış kıyamet koptu. 'Benim hiç tatmadığım bir şey' diyerek de gecenin esprisini yaptı. Olcay o kadar kendine güvenli ve aşmış ki geçmişte Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi ile yaşadığı aşk üçgenini bile şaka konusu yapabiliyor."

Haberin Devamı

Zuhal Olcayı güldüren Haluk Bilginer sorusu

ZUHAL OLCAY EKRANLARA DÖNÜYOR
Tecrübeli sanatçı ve oyuncu Zuhal Olcay, önceki gün Nişantaşı'nda bir arkadaşı ile sohbet ederken objektiflere yansıdı. Kendisini görüntüleyen muhabirlere önce el sallayan Olcay daha sonra muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Zuhal Olcayı güldüren Haluk Bilginer sorusu

Gazeteci ve Yazar Duygu Asena'nın 'Aslında Özgürsün' adlı romanının dizi uyarlamasında Duygu Asena'yı canlandıracak olan usta oyuncu çok heyecanlı olduğunu söyledi. Olcay digital platformda bir proje ile el sıkıştığının da müjdesini verdi.

"SERENAY VE GÖKÇE'Yİ BEĞENİYORUM"
Zuhal Olcay muhabirlerin “Son zamanlarda sizin gibi hem oyunculuk hem de müzikal yapan isimlerden kimleri beğeniyorsunuz?” sorusuna “Serenay Sarıkaya ve Gökçe Bahadır” diyerek her iki oyuncuyu da çok başarılı bulduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde sahne kıyafetleri hakkındaki çıkışı sorulan Olcay “Kıyafetler sürdürülebilir olmalı. Sözümün arkasındayım. Sürekli sahne kıyafeti değiştirip ziyana gerek yok” dedi.

Zuhal Olcayı güldüren Haluk Bilginer sorusu

SÖZLERİ, HALUK BİLGİNER'E SİTEM Mİ?
Muhabirlerin Zuhal Olcay'ın yakın zamanda bir sahnesinde söylediği ‘Tanıdık bir hikaye, kadın erkek tanışır evlenir sonra da erkek daha genç bir kadın için eşini terk eder' sözünü hatırlatarak “Zuhal Hanım bu sözler Haluk Bilginer'e bir sitem miydi?” sorusuna ise usta oyuncu gülerek karşılık verip 'kolay gelsin' demekle yetindi. 

Yazarlar