Cadde Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 15 bin liranın sahibi...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 15 bin liranın sahibi...

25.03.2022 - 19:12 | Son Güncellenme:

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hafta içi her gün TV8 ekranında izleyici ile buluşuyor. Haftanın beş günü boyunca beş yarışmacı yemek konusunda hünerlerini sergiliyor. Günün sonunda yemekler için yapılan puanlama haftanın finalinde yarışmanın sunucusu Zuhal Topal'ın oylarının eklenmesinin ardından final etabında belirleniyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi kim oldu?

Zuhal Topalla Yemekteyizde bu hafta kim birinci oldu İşte Zuhal Topalla Yemekteyizde 15 bin liranın sahibi...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi kim olacak? TV8 ekranında hafta içi her gün ekrana gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her gün farklı bir yarışmacı çıkaracağı menüleri yarışmacılara sunuyor. Gün sonunda yarışmacılar o gün içerisinde yarışmacı tarafından yapılan yemekleri puanlıyor. Haftanın finalinde yarışmanın sunucusu Zuhal Topal'ın oyları ile haftanın birinci olan ismi açıklanıyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 15 bin liralık ödülün sahibi kim oldu?

Haberin Devamı

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ BU HAFTANIN YARIŞMACILARI

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de ilk gün yarışmacısı ola Canan Yoldaş 27 yaşında hemşire olarak görevi yapıyor. Hemşireliğin yanı sıra estetik koçluğu yapan yarışmacı 12 yıllık hemşirelik yapıyor. Aslen Hakkarili olan yarışmacı 16 yaşında bu yana mesleğini icra ediyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın ikinci günkü yarışmacısı Gökhan Aydın! Artvinli olan yarışmacının mesleği Aşçılık olarak biliniyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın üçüncü gün yarışmacısı Gizem Özgür fizyotreapist ve sekiz yıldır İstanbul'da yaşıyor ve 27 yaşında!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın dördüncü gün yarışmacısı Oğuzhan Öner 29 yaşında ve lokanta işletmecisi. Yarışmacı Giresun Görele ilçesinde ikamet ediyor.

Haberin Devamı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de beşinci gün yarışmacısı Özge Esin menüsünden bazı yemekleri yetiştiremiyor

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ'DE HAFTANIN BİRİNCİSİ VE 15 BİN TL'LİK BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de büyük ödülün sahibi ve bu haftanın birincisi Oğuzhan oldu.