Proje Haberleri Tual Bahçekent satışta

Tual Bahçekent satışta

Son Güncellenme:

Başakşehir'de yükselen Tual Bahçekent projesi, Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Tual Bahçekent satışta

Dağ Mühendislik, Emlak Konut GYO güvencesiyle ‘Tual Bahçekent’ projesi için ortak adım attı. Başakşehir Bahçekent’te 190 dönüm arazide 515 bin m2’lik alanda yükselecek olan Tual Bahçekent projesinde 1739 konut bulunacak.

Haberin Devamı

Dağ Mühendislik'in Tual Adalar'dan sonra hayata geçirdiği Tual Bahçekent projesi Başakşehir'de konumlanacak. Projede ticari üniteler, konutlar, hastane ve eğitim kurumları da yer alacak.

Başakşehir Bahçekent’te; hayata geçirilen projeTual Bahçekent’, 1+1’den, 4+1’e kadar daire seçenekleriyle sunuluyor. 1 milyar 90 milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçecek olan ‘Tual Bahçekent’in 2.5 yıllık bir sürede teslim edilmesi planlanıyor.

Tual Bahçekent nerede?

Lokasyonun önemine vurgu yapan Doğan Dağ “Bölge, geçtiğimiz birkaç yılda yüksek katlı projelere de ev sahipliği yapmaya başladı. Ulaşım alanında yaşanan gelişmeler ile bölgenin daha da gelişmesi öngörülüyor. 2019 yılında tamamlanması beklenen metro projesi ile bölge raylı sisteme entegre olacak. Bizim projemiz bu metro istasyonuna 5 dakika mesafede bulunuyor.

Haberin Devamı

Bölge; Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’yle de ilgi çekiyor. Bağlantı yolu ile TEM ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun entegre edilmesi sonrasında bölge, şehrin önemli akslarından biri haline gelecek. 3’üncü havalimanı inşaatının da bölgenin kuzeyinde inşa edilecek olması yatırım değerini çok daha yukarıya taşıyacak” diye konuştu.

Bu bölgede ilk olarak Bahçekent Emlak Konutları projesi kapsamında anahtar teslimi götürü bedel yöntemiyle 1.506 adet konutun satışına başladık ve tamamının satışını çok kısa bir süre içerisinde bitirdik. Bu konutların teslimini de birkaç ay içinde tamamlamış olacağız. Geliştirdiğimiz bu projelere gelen yoğun talep yüklenicilerin de bölgeye olan ilgisini arttırdı ve başlangıcından bugüne kadar gelir paylaşımı yöntemiyle de toplamda 5 binin üzerinde bağımsız bölüm projelendirdik.

Lansmanı için burada bulunduğumuz Tual Bahçekent de bu projelerimizden birisi. 186 adet ticari ünite ve 1.739 adet konuttan oluşan bu projemiz kapsamında bir de ilk öğretim okulu bulunmakta. Tual Bahçekent projesinin ihalede teklif edilen satış toplam geliri 1 milyar 90 milyon TL ve Emlak Konut payı 275 milyon 334 bin TL’dir.”